Έχετε Android τηλέφωνο; Το νέο χαρακτηριστικό των Windows 11 θα σας λύσει τα χέρια

Αναβαθμίζεται το Phone Link
15 Νοεμβρίου 2022 08:44
Έχετε Android τηλέφωνο; Το νέο χαρακτηριστικό των Windows 11 θα σας λύσει τα χέρια

Η Microsoft έφερε το Phone Link πριν από χρόνια στα Windows, αρχικά για τα τηλέφωνα της Samsung, ενώ όταν έφτασαν τα Windows 11, η εφαρμογή επεκτάθηκε σε όλα τα Android. Όπως έγινε γνωστό, τώρα, το Phone Link θα αναβαθμιστεί ξανά και θα φέρει ένα χαρακτηριστικό που θα λύσει τα χέρια σε πολλούς.

Η λειτουργία ονομάζεται "Stream audio to your PC" και σας επιτρέπει να ακούτε και να βλέπετε πράγματα που μοιράζεστε από το τηλέφωνό σας στον υπολογιστή σας. Μάλιστα, μοιάζει κάπως και με τη λειτουργία Connect του Spotify, που σας επιτρέπει να μεταδώσετε τη μουσική σας σε άλλες συσκευές.

Η Microsoft γράφει στην περιγραφή τα εξής:

Εσύ μίλησες και εμείς ακούσαμε! Τώρα μπορείτε να ακούτε και να βλέπετε πράγματα που μοιράζεστε από το τηλέφωνό σας στον υπολογιστή σας. Αλλάξτε τη συσκευή από την οποία θέλετε να κάνετε stream τον ήχο μέσα από τις ρυθμίσεις του Phone Link.

Επιπλέον, το Phone Link εισάγει το “Continuity Browser History” και εάν χρησιμοποιείτε τηλέφωνο Samsung με τον browser της, θα μπορείτε να συγχρονίσετε το ιστορικό του τηλεφώνου σας και να δουλεύετε από τις δύο συσκευές μαζί.

Αν δεν βλέπετε αυτό το χαρακτηριστικό ακόμα, θα πρέπει να κάνετε υπομονή μέχρι να φτάσει σε όλους τους χρήστες.