Oscars: Ο Jimmy Kimmel θα είναι ο παρουσιαστής της 95ης τελετής

Ανακοινώθηκε πριν από λίγα λεπτά και επίσημα
07 Νοεμβρίου 2022 15:16
Oscars: Ο Jimmy Kimmel θα είναι ο παρουσιαστής της 95ης τελετής

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μία είδηση από το Variety που επικεντρώνεται στα βραβεία Oscars. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό ότι ο Jimmy Kimmel επιστρέφει ως οικοδεσπότης στα 95α βραβεία, που θα πραγματοποιηθούν τον Μάρτιο του 2023, σηματοδοτώντας έτσι την 3η φορά που ο διάσημος παρουσιαστής θα είναι ο οικοδεσπότης.

Τελευταία φορά, ο Kimmel παρουσίασε τα Oscars πριν από πέντε χρόνια και η επιστροφή του ανακοινώθηκε από τους Glenn Weiss και Ricky Kirshner, τους εκτελεστικούς παραγωγούς και τους showrunners των βραβείων. Ο παρουσιαστής του «Jimmy Kimmel Live» ήταν οικοδεσπότης το 2017 και το 2018, όπου τότε είχαν βγει ως καλύτερες ταινίες τα La La Land και Moonlight.

«Το να προσκληθείς να διοργανώσεις τα Όσκαρ για τρίτη φορά είναι είτε μεγάλη τιμή είτε παγίδα», είπε ο Kimmel σε δήλωσή του.

Είτε έτσι, είτε αλλιώς, είμαι ευγνώμων στην Ακαδημία που με ζήτησε τόσο γρήγορα αφού όλοι οι καλοί είπαν όχι.

Οι Weiss και Kirshner δήλωσαν τα εξής:

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ο Jimmy πετυχαίνει το χατ τρικ του σε αυτή την παγκόσμια σκηνή. Ξέρουμε ότι θα είναι αστείος και έτοιμος για πάντα!

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι ο Kimmel έχει παρουσιάσει και άλλα τεράστια events, όπως τα Primetime Emmy του 2020.

Τα Μαγνητικά Πεδία πάνε στα φετινά βραβεία Όσκαρ - Η επίσημη πρόταση της Ελλάδας

Τα Oscars θα πραγματοποιηθούν ζωντανά στις 12 Μαρτίου μέσα από το ABC. Για οτιδήποτε νεότερο αφορά τα Oscars, παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.