Enola Holmes 2: Trailer, ημερομηνία, πλοκή και όσα πρέπει να γνωρίζετε

Σύντομα η πρεμιέρα της ταινίας στο Netflix!
01 Νοεμβρίου 2022 09:29
Enola Holmes 2: Trailer, ημερομηνία, πλοκή και όσα πρέπει να γνωρίζετε

Το Enola Holmes 2 θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix σύντομα και σε αυτό το άρθρο θα βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, έτσι ώστε να προετοιμαστείτε κατάλληλα. Η καινούργια περιπέτεια που μπλέκεται η νεαρή Enola θα την βυθίσει στον υπόκοσμο του Λονδίνου και θα την εξυψώσει μέχρι τα υψηλότερα κοινωνικά στρώματα, μαζί με τον Sherlock και την μητέρα της.

Πότε θα κάνει πρεμιέρα το Enola Holmes 2;

Το sequel του Enola Holmes πρόκειται να καταφθάσει στις οθόνες σας την Παρασκευή  4 Νοεμβρίου, φυσικά μέσα από τη «συχνότητα» του Netflix.

Η επίσημη σύνοψη της πρώτης ταινίας είναι η εξής:

Η Ενόλα Χολμς (Μίλι Μπόμπι Μπράουν), που μόλις έλυσε την πρώτη της υπόθεση, ακολουθεί τα χνάρια του διάσημου αδερφού της, Σέρλοκ (Χένρι Κάβιλ), και ανοίγει το δικό της γραφείο. Ανακαλύπτει, όμως, ότι η ζωή μιας γυναίκας ντετέκτιβ δεν είναι τόσο εύκολη όσο φαίνεται. Ενώ συμφιλιώνεται με τη σκληρή πραγματικότητα της ενήλικης ζωής και είναι έτοιμη να κλείσει την επιχείρηση, ένα πάμπτωχο κορίτσι από ένα εργοστάσιο σπίρτων τής δίνει την πρώτη της επίσημη δουλειά: να βρει την αγνοούμενη αδερφή της.

Όμως αυτή η υπόθεση αποδεικνύεται πολύ πιο αινιγματική απ' ό,τι αναμενόταν, καθώς η Ενόλα ρίχνεται σε έναν επικίνδυνο νέο κόσμο, από τα σκοτεινά εργοστάσια του Λονδίνου και τις φανταχτερές αίθουσες συναυλιών, στα υψηλότερα κοινωνικά στρώματα και την ίδια την Οδό Μπέικερ 221B. Καθώς πυροδοτείται μια θανάσιμη συνωμοσία, η Ενόλα πρέπει να ζητήσει τη βοήθεια των φίλων της –και του ίδιου του Σέρλοκ– για να λύσει το μυστήριο. Όπως φαίνεται, ξαναβρήκε τα πατήματά της!

Τί θα δούμε στο ελληνικό Netflix; - Νοέμβριος 2022  

Στο Enola Holmes 2 πρωταγωνιστούν οι:

Millie Bobby Brown, Henry Cavill, David Thewlis, Louis Partridge, Susan Wokoma, Adeel Akhtar, Sharon Duncan-Brewster, Helena Bonham Carter και άλλοι.

Τη σκηνοθεσία του Enola Holmes 2 την έχει αναλάβει ο Harry Bradbeer, ενώ εκείνος έγραψε και το σενάριο μαζί με τον Jack Thorne. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer της ταινίας μέσα από τον player που ακολουθεί.