Rihanna: Ακούστε το νέο της κομμάτι απο το soundtrack του Black Panther: Wakanda Forever

Το "Lift Me Up" θα ντύσει ηχητικά το πολυαναμενόμενο sequel της Marvel Studios
28 Οκτωβρίου 2022 10:24
Rihanna: Ακούστε το νέο της κομμάτι απο το soundtrack του Black Panther: Wakanda Forever

Όπως σας είχαμε ενημερώσει για το teaser της επικείμενης κυκλοφορίας, σήμερα η Rihanna κυκλοφόρησε το νέο της κομμάτι "Lift Me Up" που ακούγεται στην επερχόμενη ταινία Black Panther: Wakanda Forever της Marvel Studios

Με αυτό το κομμάτι η Marvel και η Disney φιλοδοξούν να έχουν μια σίγουρη υποψηφιότητα για Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού στην 95η Τελετή Απονομής που θα διεξαχθεί τον Μάρτιο του 2023. To τραγούδι αυτό γράφτηκε για να τιμήσει τη μνήμη του αείμνηστου Chadwick Boseman, και το επιμελήθηκε η Rihanna μαζί με την τραγουδίστρια Tems, τον σκηνοθέτης ταινίας Ryan Coogler, και τον συνθέτη του soundtrack, Ludwig Goransson. 

Ακούστε το "Lift Me Up" της Rihanna

Ακούστε το μέσω Spotify πατώντας εδώ. 

Λίγα λόγια για το Black Panther: Wakanda Forever:

Η σύνοψη του Black Panther: Wakanda Forever:

Mετά τον θάνατο του Βασιλιά T'Challa, η Βασίλισσα Ramonda (Angela Bassett), η Shuri (Letitia Wright), ο M’Baku (Winston Duke), η Okoye (Danai Gurira) και η Dora Milaje (Florence Kasumba), πολεμούν για να προστατεύσουν το έθνος τους από τις παγκόσμιες δυνάμεις. Ενώ οι κάτοικοι της Wakanda προσπαθούν να προχωρήσουν, οι ήρωες πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις του και με τη βοήθεια της War Dog Nakia (Lupita Nyong’o) και του Everett Ross (Martin Freeman), να χαράξουν ένα νέο μονοπάτι για το Βασίλειο της Γουακάντα. 

Στη σκηνοθεσία του "Wakanda Forever" συναντάμε ξανά τον Ryan Coogler, ο οποίος έφερε εις πέρας με επιτυχία την πρώτη Black Panther ταινία και έχει γυρίσει επίσης τα Creed, Fruitvale Station και το πολυβραβευμένο "Judas and the Black Messiah".

Black Panther: Wakanda Forever - Η διάρκειά του θα είναι από τις μεγαλύτερες στο MCU

Επίσης, παίζει και ο Martin Freeman που θα επιστρέψει στο ρόλο του Everett K. Ross, όπως και η Lupita Nyong'o στο ρόλο της Nakia. Το cast θα συμπληρώσουν οι Tenoch Huerta ως Namor, Angela Bassett, Danai Gurira, Winston Duke, Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena και Alex Livanalli.

Το Black Panther: Wakanda Forever είναι προγραμματισμένο να βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 10 Νοεμβρίου του 2022.