Συντετριμμένος ο "Ρον" των Harry Potter από τον θάνατο του Robbie Coltrane

Ο Rupert Grint αποχαιρετά τον λατρεμένο του "Χάγκριντ"
18 Οκτωβρίου 2022 00:02
Συντετριμμένος ο "Ρον" των Harry Potter από τον θάνατο του Robbie Coltrane

Ο Rupert Grint είναι ο τελευταίος από τους ηθοποιούς των Χάρι Πότερ ταινιών που αποτίνει φόρο τιμής στον μακαρίτη Robbie Coltraine, που έφυγε από τη ζωή τη περασμένη εβδομάδα σε ηλικία 72 ετών, βυθίζοντας σε θλίψη εκατομμύρια fans του σύμπαντος της J.K. Rowling. 

Ο Grint που υποδύθηκε τον Ron Weasley στα Harry Potter αποχαιρέτησε συντετριμμένος με ένα συγκινητικό μήνυμα τον Χάγκριντ του, μέσα από το Instagram.

Στην ανάρτηση που έκανε και τη συνόδευσε με μια φωτογραφία του από το πλατό του πρώτου Harry Potter, έγραψε τα εξής: 

"Ραγίζει η καρδιά μου που μαθαίνω ότι ο Ρόμπι απεβίωσε. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη μυρωδιά των πούρων και της κόλλας γενειάδας - ένας υπέροχος συνδυασμός. Κανείς άλλος σε αυτόν τον πλανήτη δεν θα μπορούσε να παίξει τον Χάγκριντ, μόνο ο Ρόμπι. Ακριβώς όπως ήταν ο Hagrid στα βιβλία και τις ταινίες, ο Robbie ήταν στη ζωή - ζεστός, συμπονετικός και ξεκαρδιστικός. Ένας άνθρωπος με καρδιά γίγαντα που ακόμα και δεκαετίες αργότερα μας πρόσεχε. Στέλνουμε αγάπη στην οικογένειά του. Τα λέμε στην άλλη πλευρά, Bobser."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rupert Grint (@rupertgrint)

Και η Emma Watson (Έμμα Γουάτσον) που υποδύθηκε την Ερμιόνη Γκρέιντζερ στα Harry Potter είπε το δικό της αντίο. Μέσα από τα Stories της στο Instagram είχε δηλώσει: 

"Ο Ρόμπι ήταν ο πιο διασκεδαστικός θείος που είχα ποτέ, αλλά πάνω απ' όλα, ήταν βαθιά στοργικός και συμπονετικός μαζί μου ως παιδί και ως ενήλικας. Το ταλέντο του ήταν τόσο τεράστιο που ήταν λογικό να παίζει έναν γίγαντα - μπορούσε να γεμίσει ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ χώρο με την ευφυΐα του. Ρόμπι, αν ποτέ καταφέρω να είμαι τόσο ευγενική όσο ήσουν εσύ σε μένα σε ένα κινηματογραφικό πλατό, υπόσχομαι ότι θα το κάνω στο όνομα και στη μνήμη σου. Να ξέρεις πόσο πολύ σε λατρεύω και σε θαυμάζω. Θα μου λείψει πραγματικά η γλύκα σου, τα παρατσούκλια σου, η ζεστασιά σου, τα γέλια σου και οι αγκαλιές σου. Μας έκανες οικογένεια. Να ξέρεις ότι ήσουν αυτό για εμάς. Δεν υπήρχε καλύτερος Χάγκριντ. Το έκανες μεγάλη μου χαρά να είμαι η Ερμιόνη".

Τον Coltrane αποχαιρέτησαν από τα social media τόσο ο Χάρι Πότερ δηλαδή ο Daniel Radcliffe όσο και η δημιουργός του franchise, J.K. Rowling

Ο Hagrid στην τελευταία του σπαρακτική δήλωση, στο ειδικό αφιέρωμα Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts είχε πει με δάκρυα στα μάτια: 

"Η κληρονομιά αυτών των ταινιών είναι ότι η γενιά των παιδιών μου θα τις δείξει στα παιδιά της. Έτσι, εύκολα θα βλέπουν αυτές τις ταινίες σε 50 χρόνια. Εγώ δεν θα είμαι εδώ δυστυχώς... Αλλά ο Χάγκριντ θα είναι."