Robbie Coltrane: Οι Daniel Radcliffe και J.K. Rowling αποχαιρετούν τον Χάγκριντ του Χάρι Πότερ

Η δημιουργός του Χάρι Πότερ τον περιγράφει ως έναν μοναδικό άνθρωπο
14 Οκτωβρίου 2022 22:16
Robbie Coltrane: Οι Daniel Radcliffe και J.K. Rowling αποχαιρετούν τον Χάγκριντ του Χάρι Πότερ

Απέραντη θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του Robbie Coltrane καλλιτεχνικό κόσμο και το σύμπαν του Harry Potter, καθώς αγαπήθηκε από όλους τους fans υποδυόμενος τον ρόλο του Rubeus Hagrid. 

Εκτός από τους εκατομμύρια θαυμαστές του ανά τον κόσμο που μεγάλωσαν με τον καλοκάγαθο γίγαντα των Χάρι Πότερ ταινιών, τον αποχαιρέτησαν και πασίγνωστοι συνεργάτες και φίλοι του. 

Ο ίδιος ο σταρ των Χάρι Πότερ, Daniel Radcliffe (Ντάνιελ Ράντκλιφ) εξέφρασε το δικό του στερνό αντίο στον εκλιπόντα ηθοποιό, μέσα από το Variety, λέγοντας: 

"Ο Ρόμπι ήταν ένας από τους πιο αστείους ανθρώπους που έχω γνωρίσει και μας έκανε να γελάμε συνεχώς ως παιδιά στο πλατό. Έχω ιδιαίτερα καλές αναμνήσεις από εκείνον που μας κρατούσε το κέφι ψηλά στο "Prisoner of Azkaban", όταν κρυβόμασταν όλοι από την καταρρακτώδη βροχή για ώρες στην καλύβα του Hagrid και εκείνος έλεγε ιστορίες και έκανε αστεία για να κρατήσει το ηθικό ψηλά. Αισθάνομαι απίστευτα τυχερός που κατάφερα να τον γνωρίσω και να δουλέψω μαζί του και πολύ λυπημένος που πέθανε. Ήταν ένας απίστευτος ηθοποιός και ένας υπέροχος άνθρωπος".

Η J.K. Rowling, διάσημη συγγραφέας και δημιουργός των Harry Potter βιβλίων, εξέφρασε και αυτή το "αντίο" στον δικό της Hagrid. Μέσα από το Twitter τον περιέγραψε ως έναν μοναδικό άνθρωπο: 

"Δεν θα ξαναγνωρίσω ποτέ κανέναν που να μοιάζει έστω και λίγο με τον Ρόμπι. Ήταν ένα απίστευτο ταλέντο, ένα εντελώς μοναδικό άτομο, και ήμουν πέρα για πέρα τυχερή που τον γνώρισα, που δούλεψα μαζί του και που γέλασα μαζί του. Στέλνω την αγάπη μου και τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του και πάνω απ' όλα στα παιδιά του".