Ο Εξορκιστής: Τα γυρίσματα του reboot ξεκινούν σύντομα

Κάντε υπομονή, όμως, γιατί θα κυκλοφορήσει του χρόνου
12 Οκτωβρίου 2022 15:36
Ο Εξορκιστής: Τα γυρίσματα του reboot ξεκινούν σύντομα

Ο David Gordon Green, ο οποίος είναι σκηνοθέτης των πρόσφατων Halloween ταινιών, δήλωσε ότι είναι έτοιμος να καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη, για το νέο Εξορκιστή.

Και αυτό γιατί όπως ξέρουμε, το νέο φιλμ, το οποίο θα είναι reboot-sequel θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, θα είναι τριλογία και τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν σύντομα. Το πόνημα του William Friedkin έρχεται ξανά στο προσκήνιο με νέα τριλογία με την Blumhouse και την Universal Pictures να ετοιμάζονται πυρετωδώς για το project.

Οι δηλώσεις του σκηνοθέτη έγιναν κατά τη διάρκεια της αποκλειστικής πρεμιέρας του Halloween Ends που πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ και είπε μεταξύ άλλων ότι νιώθει τιμή που θα αναλάβει ένα τέτοιο project.

Ξεκινάμε σε μερικές εβδομάδες και είμαστε έτοιμοι να σηκώσουμε τα μανίκια μας και να βουτήξουμε στο επόμενο μεγάλο franchise. Έχουμε ένα καταπληκτικό cast και ένα εκπληκτικό σενάριο. Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι. Είναι τιμή μου να μπω σε κάτι που είναι τόσο πολύτιμο στην ιστορία του κινηματογράφου.

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε για την πλοκή αυτή θα συνεχίζει από το "The Exorcist" του 1973 και μάλλον θα αγνοεί τα γεγονότα των υπόλοιπων ταινιών. Ο Leslie Odom Jr. (One Night in Miami), θα πρωταγωνιστήσει στο ρόλο ενός πατέρα που ανακαλύπτει ότι η κόρη του είναι δαιμονισμένη.

Απελπισμένος για βοήθεια θα ψάξει την Chris MacNeil, την μητέρα του κοριτσιού που δαιμονίστηκε στην ταινία του 1973. Και ναι, η εμβληματική Ellen Burstyn αποτελεί τη μεγάλη επιστροφή του franchise, καθώς θα υποδυθεί ξανά το ρόλο της.

Η σύνοψη του Εξορκιστή του 1973:

Η 12χρονη κόρη μιας ηθοποιού παρουσιάζει σημάδια δαιμονισμού. Οι ψυχίατροι σηκώνουν τα χέρια τους και την υπόθεση αναλαμβάνουν δύο ιερείς: ο ένας, ηλικιωμένος και έμπειρος σε υποθέσεις εξορκισμού, ο άλλος, ελληνικής καταγωγής, με πολλά ψυχιατρικά διπλώματα αλλά και αμφιβολίες για την πίστη του.

Η νέα τριλογία θα είναι πανάκριβη και blockbuster επιπέδου

Όπως σας είχαμε μεταφέρει παλιότερα, η νέα τριλογία του Εξορκιστή θα είναι πανάκριβη και blockbuster επιπέδου. Τα δικαιώματα της νέας τριλογίας τα αγόρασε η Universal Pictures για πάνω από $400 εκατομμύρια, φυσικά για να ενισχύσει την streaming υπηρεσία της, το Peacock.

Η πρώτη ταινία από την τριλογία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου 2023.