O Jared Leto θα παίξει τον Karl Lagerfeld στην ταινία για τη ζωή του σούπερ σταρ της μόδας

Ο Leto αναλαμβάνει και χρέη παραγωγού
06 Οκτωβρίου 2022 11:43
O Jared Leto θα παίξει τον Karl Lagerfeld στην ταινία για τη ζωή του σούπερ σταρ της μόδας

Μετά το πέρασμά του από τη Marvel ως Morbius, μια ερμηνεία που γέμισε με memes το διαδίκτυο και το "House of Gucci", ο Jared Leto παραμένει στα του κόσμου της μόδας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Variety, ο Leto θα παίξει τον Karl Lagerfeld στην βιογραφική ταινία για τη ζωή του εμβληματικού σχεδιαστή μόδας, του οποίου η καριέρα έλαμψε για πάνω από 50 χρόνια. Ο Lagerfeld πέθανε τον Φεβρουάριο του 2019 και ήταν γνωστός στον κόσμο για τον ρόλο του ως καλλιτεχνικός διευθυντής της Chanel. 

Μάλιστα, ο Leto θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού εκτός από πρωταγωνιστή στην ατιτλοφόρητη ταινία για τον Καρλ Λάγκερφελντ, για την οποία πήρε μάλιστα το "ΟΚ" και από τον ομώνυμο οίκο μόδας. Βέβαια, το project ακόμη είναι σε πρώιμα στάδια παραγωγής και ακόμη δεν έχει βρεθεί σκηνοθέτης να το αναλάβει. 

Στις σύντομες δηλώσεις του ο Τζάρεντ Λέτο είπε ότι η ταινία θα εξερευνήσει τις διάφορες σχέσεις της ζωής του: 

"Ο Καρλ είχε μια καριέρα που διήρκεσε 50 και πλέον χρόνια, οπότε τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά ήταν κοντά σε πολλούς ανθρώπους. Μπορώ να πω ότι θα επικεντρωθούμε σε βασικές σχέσεις που μεταφέρουν διαφορετικά μέρη της ζωής του."

"Ο Καρλ ήταν πάντα έμπνευση για μένα", ανέφερε ο Λέτο σε δήλωσή του. Ο ηθοποιός περιέγραψε τον Λάγκερφελντ ως έναν "αυθεντικό πολυμαθή, καλλιτέχνη, καινοτόμο, ηγέτη και, κυρίως, ευγενικό άνθρωπο".

"Όταν συναντηθήκαμε με την ομάδα του Karl Lagerfeld, μοιραστήκαμε αμέσως το δημιουργικό όραμα να κάνουμε μια ωδή στον Karl με σεβασμό και ταυτόχρονα να διευρύνουμε τα καλλιτεχνικά όρια του τι μπορεί να είναι μια βιογραφική ταινία." δήλωσε επίσης για την επερχόμενη ταινία.