Jared Leto: Πάλι δημιούργησε προβλήματα στο πλατό του Morbius με το "method acting" του

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Daniel Espinosa αποκαλύπτει σε νέα του συνέντευξη
04 Απριλίου 2022 22:58
Jared Leto: Πάλι δημιούργησε προβλήματα στο πλατό του Morbius με το "method acting" του

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Jared Leto έχει προκαλέσει διάφορα προβλήματα και αναστατώσεις στις παραγωγές που συμμετέχει και το Morbius δεν αποτελεί εξαίρεση. 

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Daniel Espinosa, μιλώντας στο Uproxx αποκάλυψε -και επιβεβαίωσε ουσιαστικά- τα όσα ακούγονταν για τη συμπεριφορά του Leto στο πλατό. Αναφέρει ότι ο Leto που είναι γνωστός ως "method actor" -χρησιμοποιεί δηλαδή τη μέθοδο του Στανισλάφσκι- μπήκε τόσο πολύ στο "πετσί του ρόλου" που καθυστερούσε το γύρισμα κάθε φορά. 

Ο λόγος; Χρησιμοποιούσε τις πατερίτσες που περπατάει ο Dr. Michael Morbius ακόμη και όταν δεν τραβούσαν οι κάμερες. Ο χρόνος που του έπαιρνε να πάει, για παράδειγμα, από το πλατό στην τουαλέτα καθυστερούσε σημαντικά το γύρισμα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συμβιβαστεί ο Leto με την παραγωγή και να χρησιμοποιεί βοηθητικό καροτσάκι για να πηγαίνει τουαλέτα. 

Νομίζω πως ο Jared πιστεύει, ότι ο πόνος αυτών των κινήσεων, ακόμη και όταν ήταν ο κανονικός Michael Morbius, χρειαζόταν να τις έχει (τις πατερίτσες) επειδή ζει με αυτόν τον πόνο όλη του τη ζωή. Ο καθένας με την μέθοδό του. Όλοι οι ηθοποιοί έχουν τη δική τους και εσύ ως σκηνοθέτης πρέπει να το υποστηρίξεις για να βγει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Όπως αναφέραμε δεν είναι η πρώτη φορά που η εκκεντρική συμπεριφορά του Leto έχει αναστατώσει τα πλατό, καθώς στα γυρίσματα του Suicide Squad έστελνε νεκρά ζώα σε κουτί δώρων ή ακόμη και σεξουαλικά βοηθήματα στους συμπρωταγωνιστές του για να...μπαίνει στο πετσί του "Joker".