Μία απίθανη συλλογή με όλα τα Paranormal Activity έρχεται το Halloween (ΦΩΤΟ)

Για τους λάτρεις του είδους και όχι μόνο
27 Σεπτεμβρίου 2022 12:32
Μία απίθανη συλλογή με όλα τα Paranormal Activity έρχεται το Halloween (ΦΩΤΟ)

Το Halloween πλησιάζει και αυτό σημαίνει όπως πολύ καλά θα γνωρίζετε, ότι είναι η σεζόν του Horror και γενικά των “spooky” ταινιών! Ελέω αυτού ανακοινώθηκε ένα πανέμορφο box set πακέτο του Paranormal Activity franchise, που απευθύνεται στους λάτρεις του είδους και γενικά στους fans.

Ο λόγος γίνεται για το Blu-ray box set Paranormal Activity: The Ultimate Chills Collection που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο και περιλαμβάνει 9 δισκάκια με όλες τις ταινίες της σειράς, συμπεριλαμβανομένων και των Paranormal Activity: Next of Kin και Unknown Dimension: The Story of Paranormal Activity.

Η επίσημη περιγραφή αναφέρει τα εξής:

Για πρώτη φορά ένα πλήρες σετ που συγκεντρώνονται και οι 7 τρομακτικές ταινίες Paranormal Activity συμπεριλαμβανομένου και του αποκλειστικού (αυτού του σετ) Paranormal Activity: Next of Kin, καθώς και το ντοκιμαντέρ Unknown Dimension: The Story of Paranormal Activity.

Πιο συγκεκριμένα, το πακέτο περιλαμβάνει και τα Paranormal Activity, Paranormal Activity 2, Paranormal Activity 3, Paranormal Activity 4, Paranormal Activity: The Marked Ones, Paranormal Activity: The Ghost Dimension, Paranormal Activity: The Ghost Dimension 3D, Paranormal Activity: Next of Kin, Unknown Dimension: The Story of Paranormal, ενώ σε κάθε δισκάκι θα περιλαμβάνει και έξτρα περιεχόμενο με διάφορες βερσιόν ή και κομμένες σκηνές.

Δείτε τη φωτογραφία του πακέτου παρακάτω:

Το Paranormal Activity: The Ultimate Chills Collection θα κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου και η τιμή του αγγίζει περίπου τα $55.