Έρχεται το παιχνίδι του Paranormal Activity! (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα πρέπει όμως να οπλιστείτε με υπομονή για να το παίξετε
27 Φεβρουαρίου 2024 22:27
Έρχεται το παιχνίδι του Paranormal Activity! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι βασισμένο στο Paranormal Activity της Paramount Pictures βρίσκεται στα σκαριά από την DreadXP, η οποία είχε φέρει στο παρελθόν το δημοφιλές horror παιχνίδι “The Mortuary Assistant.” 

Ωστόσο, θα χρειαστεί να κάνετε αρκετή υπομονή αν είστε λάτρεις του Paranormal Activity, καθώς ο τίτλος αναμένεται να γίνει διαθέσιμος σε δύο χρόνια από τώρα, δηλαδή το 2026. Όπως ανακοίνωσε η DreadXP και η Paramount Global, το νέο αυτό παιχνίδι θα βάλει το found-footage franchise σε έναν νέο δρόμο και θέλει να βυθίσει τους παίκτες σε μία ιστορία που επεκτείνει το σύμπαν των ταινιών. 

Ακολουθούν μερικές δηλώσεις: 

Πρόκειται για ένα multiplatform τίτλο που θα περιλαμβάνει και ένα Haunt σύστημα που θα αλλάζει δυναμικά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και θα τρομάζει τους παίκτες με βάση τις ενέργειές τους. 

Την ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει αναλάβει εξ’ ολοκλήρου η ομάδα ανάπτυξης του The Mortuary Assistant με επικεφαλής τον Brian Clarke. Ο παραγωγός της DreadXP, Patrick Ewald, δήλωσε για αυτή τη συνεργασία: "Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δουλέψουμε μαζί με την Paramount Game Studios. Μας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσουμε πάνω στον κόσμο του Paranormal Activity και να φέρουμε ένα παιχνίδι σε όλους τους gamers". 

Η εταιρία δημοσίευσε και το πρώτο teaser trailer του τίτλου και μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω.