Το Constantine 2 είναι γεγονός με επιστροφή Keanu Reeves!

Όλο το παρεάκι της πρώτης ταινίας κάνει comeback για ένα δυνατό sequel
17 Σεπτεμβρίου 2022 08:24
Το Constantine 2 είναι γεγονός με επιστροφή Keanu Reeves!

Οι fans το ήθελαν εδώ και καιρό, ο Keanu Reeves είχε μιλήσει ανοιχτά για την επιστροφή του αγαπημένου του χαρακτήρα της DC, έχοντας εκφράσει πως το ήθελε και τελικά...γίνεται πραγματικότητα! 

Ναι, πράγματι, το Constantine 2 είναι γεγονός με την Warner Bros. να αναπτύσσει ένα sequel φέρνοντας όλο το παρεάκι της πρώτης cult πλέον ταινίας του 2005. 

Ο Keanu Reeves επιστρέφει δυναμικά στο ρόλο του John Constantine, με τον Francis Lawrence (Hunger Games) να κάθεται ξανά στην καρέκλα της σκηνοθεσίας για το sequel του Constantine. Μάλιστα, το σενάριο θα είναι του Akiva Goldsman σε παραγωγή της Bad Robot του J.J. Abrams

Για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε πως υπήρξε μια "διαρροή" ή και έμμεση επιβεβαίωση όλον αυτόν τον καιρό πως το sequel αναπτύσσεται, όταν ο Peter Stormare που υποδύθηκε τον Σατανά στην ταινία του 2005, είχε αναρτήσει πως το sequel είναι στα σκαριά πίσω στο 2020. Προς το παρόν, επίσημα, δεν γνωρίζουμε εάν ο Stormare θα επιστρέψει και αυτός στο ρόλο του, όμως ίσως να είναι θέμα χρόνου η επιβεβαίωσή του. 

Επίσης το Constantine είχε βγάλει περί τα $230 εκατ. δολάρια στο box office με ένα budget που άγγιζε τα $100 εκατομμύρια, οπότε ήταν μια τίμια εισπρακτική επιτυχία από πλευράς Warner Bros.