Ο Matt Ryan επιστρέφει με την απόλυτη animated “Constantine” ταινία της DC (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα έρθει σε ψηφιακή μορφή μέσα στη χρονιά
21 Φεβρουαρίου 2022 13:42
Ο Matt Ryan επιστρέφει με την απόλυτη animated “Constantine” ταινία της DC (ΒΙΝΤΕΟ)

Το DC Animated Movie Universe πρόκειται να μεγαλώσει μετά το φινάλε του Justice League Dark: Apokolips War, αφού η Warner Bros ανακοίνωσε το ολοκαίνουργιο “Constantine”. Συγκεκριμένα ο John Constantine επιστρέφει στις οθόνες σας και επεκτείνει το σύμπαν.

Μέσα από το IGN Fan Fest 2022, η DC και η Warner Bros. Animation κυκλοφόρησαν το επίσημο trailer για το Constantine: The House of Mystery, ένα R rated short που αναμένεται σε blu ray και ψηφιακή μορφή.

Στο House of Mystery, ο Matt Ryan υποδύεται για άλλη μια φορά τον John, ο οποίος έχει πλέον καταδικαστεί να περάσει την αιωνιότητα παγιδευμένος μέσα σε ένα σπίτι γεμάτο δαίμονες και όχι μόνο. Αυτό ως τιμωρία για τις ενέργειες που έκανε στον πόλεμο του Apokolips, με φύλακα τον Spectre.

Το Justice League: The Flashpoint Paradox δημιούργησε τη σκηνή για το DCAMU, με κοινό σύμπαν αυτό των ταινιών κινουμένων σχεδίων της DC να ξεκινάει στο Justice League: War του 2014. Στη συνέχεια, κυκλοφόρησαν 14 ακόμη μεγάλου μήκους ταινίες ως μέρος του DCAMU, η τελευταία από τις οποίες ήταν το Apokolips War του 2020.

Ο Ryan δεν είναι η πρώτη φορά που υποδύεται τον Constantine, καθώς τον είδαμε στο Legends of Tomorrow του Arrowverse και σε άλλα projects.

Το Constantine: The House of Mystery θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά. Δείτε το επίσημο trailer παρακάτω.