Ο σκηνοθέτης του Constantine μίλησε επιτέλους για το πολυπόθητο sequel με τον Keanu Reeves

Τι γίνεται τελικά με το Constantine 2;
28 Οκτωβρίου 2023 15:27
Ο σκηνοθέτης του Constantine μίλησε επιτέλους για το πολυπόθητο sequel με τον Keanu Reeves

Έχουν περάσει περίπου 20 χρόνια από τότε που έκανε πρεμιέρα το Constantine στους κινηματογράφους με πρωταγωνιστή τον Keanu Reeves. Παρόλο που εδώ και καιρό ακούμε ότι θα έρθει το sequel, ο σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας, Francis Lawrence, έδωσε στη δημοσιότητα μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Κατά τη διάρκεια του τουρ που έκανε ο σκηνοθέτης για τη νέα του ταινία, το Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes, το GameSpot πήρε την αφορμή να τον ρωτήσει για το στάδιο που βρίσκεται το sequel και αν όντως θα έρθει.  

Ο Lawrence απάντησε τα εξής:

Προφανώς και το Constantine 2 έμεινε πίσω λόγω των απεργιών. Έπρεπε να περάσουμε από πολλά εμπόδια για να πάρουμε ξανά τον «έλεγχο» του χαρακτήρα. Τώρα τον έχουμε. Ο Keanu Reeves, o Akiva Goldsman και εγώ ήμασταν σε διάφορες συναντήσεις και σκεφτόμασταν όλα αυτά που είχαμε στα χέρια μας, αλλά και ποια θα είναι η ιστορία της ταινίας.

Υπάρχουν ακόμα πολλές συναντήσεις που θα πρέπει να γίνουν, ενώ και το σενάριο θα πρέπει να γραφτεί, αλλά πραγματικά ελπίζουμε ότι θα γίνει το Constantine 2 και θα είναι μια R-rated ταινία.

Ο Keanu Reeves είχε κάνει κάποιες δηλώσεις παλιότερα και δεν φαινόταν και τόσο σίγουρος για το sequel. Εκείνος, είχε δήλωσε τα εξής:

Ήλπιζα πως θα γίνει, αλλά τώρα δεν ξέρουμε τι γίνεται. Ναι, το προσπαθούμε.

Η παραπάνω δήλωση ερχόταν σε κόντρα πρακτικά με τα όσα είχαν ανακοινωθεί επίσημα από την Warner Bros. τον Σεπτέμβριο του 2022. Ο σκηνοθέτης του sequel, Francis Lawrence, είχε δηλώσει τα εξής για το τι θέλει να κάνει στο Constantine 2: "Νομίζω ότι ο John Constantine είναι ένας αστείος χαρακτήρας με σκοτεινό και κωμικό τρόπο. Θα ήθελα οπωσδήποτε να προσθέσω περισσότερη από αυτή τη σαρκαστική και κυνική αίσθηση του χιούμορ του στη συνέχεια της ιστορίας."

Φαίνεται λοιπόν ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς για να ελπίζετε για το Constantine 2, αν και υπάρχει κανονικά στα σχέδια των δημιουργών.