Σοκάρει το πρώτο trailer της horror ταινίας V/H/S/99!

Τον Οκτώβριο στις οθόνες σας
15 Σεπτεμβρίου 2022 19:23
Σοκάρει το πρώτο trailer της horror ταινίας V/H/S/99!

Το IGN δημοσίευσε το πρώτο trailer από την επερχόμενη horror ταινία V/H/S/99, η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο στο Shudder. Μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε πέρυσι το V/H/S/94, ήταν φυσικό κι επόμενο να δούμε τη συνέχεια, που θα σας μεταφέρει στο 1999, προτού τα smartphones, όπως λέει και το trailer.

To φιλμ θα φέρει στις οθόνες σας ένα punk rock στιλάκι, ενώ παράλληλα θα κάνει και το «άλμα» προς τη νέα χιλιετία. Παραγωγοί εδώ είναι οι Josh Goldbloom για το Cinepocalypse, Brad Miska για το Bloody Disgusting,  David Bruckner (V/H/S, The Night House, Hellraiser), η συλλογική κινηματογραφική ομάδα Radio Silence, Chad Villella, Matt Bettinelli-Olpin, & Tyler Gillett των Ready or Not και Scream και James Harris.

Η σύνοψη λέει τα εξής:

Στο V/H/S/99, ένα βίντεο από το σπίτι ενός “διψασμένου” εφήβου οδηγεί σε μια σειρά από τρομακτικές αποκαλύψεις.

Το 2012, η αρχική ταινία V/H/S γνώρισε μεγάλη επιτυχία με εισπράξεις σχεδόν 2 εκατομμυρίων δολαρίων έναντι ενός μικρού προϋπολογισμού περίπου $242.000. Το V/H/S/2 κυκλοφόρησε την επόμενη χρονιά με παρόμοια επιτυχία, αλλά το V/H/S: Viral του 2014 δεν τα πήγε και τόσο καλά.

Γεγονός η horror ταινία V/H/S/99 (ΦΩΤΟ)

Πέρυσι, το V/H/S/94, το οποίο θεωρητικά έκανε reboot το franchise έκανε το μεγαλύτερο άνοιγμα ταινίας στην ιστορία του Shudder.

Το V/H/S/99 θα κάνει πρεμιέρα στο Shudder στις 20 Οκτωβρίου. Παρακολουθήστε το πρώτο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.