Terrifier 3: Ο Art the Clown επιστρέφει και τώρα ξέρουμε πότε!

Νέο φωτογραφικό υλικό από την ταινία
05 Μαΐου 2024 15:39
Terrifier 3: Ο Art the Clown επιστρέφει και τώρα ξέρουμε πότε!

Μόλις μάθαμε πότε ακριβώς θα επιστρέψει ο Art the Clown με τη νέα του ταινία! Ύστερα από δύο projects που αποδείχθηκαν άκρως επιτυχημένα παγκοσμίως, το horror franchise επιστρέφει με το Terrifier 3 μέσα στη χρονιά λίγο πριν το Halloween.

Πιο συγκεκριμένα, έγινε γνωστό ότι η 3η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 11 Οκτωβρίου για να σας προετοιμάσει για το Halloween, αλλά και για το εορταστικό κλίμα. Οι Damien Leone και Phil Falcone βρίσκονται και πάλι πίσω από το project, με τον David Howard Thornton να δηλώνει και αυτός το παρόν στο ρόλο του Art the Clown.

Επίσης μάθαμε ότι στο cast θα βρίσκονται και οι Lauren LaVera (Sienna), Samantha Scaffidi (Victoria Heyes), Elliot Fullam (Jonathan Shaw), Chris Jericho (Burke) και Daniel Roebuck.

Δείτε το νέο υλικό που μόλις κυκλοφόρησε:

Στο 3ο κεφάλαιο, ο “Art the Clown” πρόκειται να εξαπολύσει το απόλυτο χάος στους ανυποψίαστους κατοίκους της πόλης Miles, καθώς ξυπνούν την παραμονή των Χριστουγέννων. Γνωρίζαμε ήδη ότι το Terrifier 3 θα είναι μια Χριστουγεννιάτικη ταινία τρόμου και αυτό φαίνεται και στις πρώτες εικόνες που ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας πρόσφατα, αλλά και μέσα από το teaser που είχε κυκλοφορήσει.

Terrifier: Από ποιους θρυλικούς κωμικούς άντλησε έμπνευση ο ηθοποιός που υποδύεται τον αιμοδιψή κλόουν;

Το Terrifier 3 θα παίξει στις αίθουσες στις 11 Οκτωβρίου.

Tags: