Πρώτη ματιά στο "Babylon" με τους Margot Robbie, Brad Pitt και Tobey Maguire (ΦΩΤΟ)

Άρωμα παλιού Χόλιγουντ στη νέα ταινία του Damien Chazelle, σκηνοθέτη του "La La Land"
07 Σεπτεμβρίου 2022 22:23
Πρώτη ματιά στο "Babylon" με τους Margot Robbie, Brad Pitt και Tobey Maguire (ΦΩΤΟ)

Το "Babylon" αποκαλύφθηκε μέσα από ένα αφιέρωμα του Vanity Fair, όντας η πολυαναμενόμενη νέα ταινία του Damien Chazelle, σκηνοθέτη των "La La Land", "Whiplash" και "First Man". 

Με άρωμα παλιού, βουβού Χόλιγουντ μας καλωσορίζει ο βιρτουόζος Chazelle και με ένα απίθανο και υπέρλαμπρο cast που περιλαμβάνει τους οσκαρικούς Brad Pitt, Margot Robbie, Tobey Maguire και Jean Smart, ενώ το cast συμπληρώνει ο πρωτοεμφανιζόμενος και πρωταγωνιστής τους φιλμ, Diego Calva, μαζί με τους Jovan Adepo και Li Jun Li. 

Η ταινία σε παραγωγή της Paramount Pictures, εκτός από ένας πανίσχυρος διεκδικητής για τα επερχόμενα Oscars, είναι και μια ωδή στην Χρυσή Εποχή του Χόλιγουντ τότε που γινόταν η μετάβαση στις ομιλούμενες ταινίες. 

Οι περισσότεροι χαρακτήρες ωστόσο είναι καρικατούρες πραγματικών αστέρων της εποχής, όπως αποκαλύπτει ο σκηνοθέτης Τσαζέλ. Για παράδειγμα ο Jack Conrad του Pitt εμπνέεται από τους John Gilbert, Clark Gable και Douglas Fairbanks, ενώ η Nellie LaRoy της Robbie εμπνέεται από τις Clara Bow, Jeanne Eagels, Joan Crawford και Alma Rubens. 

Δείτε τις φωτογραφίες του Babylon: 

Το Babylon αναμένεται να βγεις στις αίθουσες τον ερχόμενο Δεκέμβριο.