O Bob Odenkirk θέλει να κάνει περισσότερες ταινίες δράσης μετά το Better Call Saul

Αποκαλύπτει μάλιστα ότι προπονείται καθημερινώς για αυτόν τον λόγο
03 Σεπτεμβρίου 2022 16:30
O Bob Odenkirk θέλει να κάνει περισσότερες ταινίες δράσης μετά το Better Call Saul

Ο Bob Odenkirk μπορεί να είναι ευρέως γνωστός ως Saul Goodman στο Breaking Bad και μετέπειτα στο Better Call Saul, όμως εξέπληξε τους πάντες όταν έπαιξε στο "Nobody" και μεταμορφώθηκε σε έναν μεσήλικα "john Wick" τύπου χαρακτήρα. 

Με το Nobody 2 να έχει επιβεβαιωθεί πως βρίσκεται στα σκαριά και το "Better Call Saul" να βρίσκεται πλέον στο παρελθόν, ο 59χρονος Odenkirk μίλησε στο πλαίσιο ενός masterclass για το τι θέλει να κάνει από εδώ και πέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας 2022. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline, ο Odenkirk είπε πως θέλει να κάνει περισσότερες ταινίες δράσης στο μέλλον, εφόσον γίνει το δικό του: 

Με εξέπληξε πολύ το Nobody. Είχα ξεκινήσει αυτό το πρότζεκτ επειδή είχα την αίσθηση ότι ο χαρακτήρας που ανέπτυσσα στο Better Call Saul ήταν το είδος του χαρακτήρα που βλέπεις σε μια ταινία δράσης. Έχει ειλικρινείς επιθυμίες και ήταν πρόθυμος να θυσιάσει τον εαυτό του... Εξακολουθώ να προπονούμαι πολλές φορές την εβδομάδα και αν γίνει το δικό μου, θα με δείτε να κάνω περισσότερες ταινίες δράσης. Βρήκα τις σκηνές δράσης πολύ διασκεδαστικές και κοντά στο να κάνω κωμικά σκετς... Λατρεύω τις πρώτες ταινίες του Τζάκι Τσαν που είχαν χιούμορ μέσα τους. Θα ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο στο μέλλον.

Το αφιέρωμά μας για το συγκλονιστικό φινάλε του Better Call Saul, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης, θα βρείτε πατώντας εδώ

Σε σκηνοθεσία του Ilya Naishuller και σε σενάριο του Derek Kolstad, το Nobody είχε ως πρωταγωνιστή τον Odenkirk στο ρόλο ενός φαινομενικά χαμηλών τόνων οικογενειάρχη που ξεκινάει ένα αιματηρό παραλήρημα όταν κλέφτες εισβάλλουν στο σπίτι του και απειλούν την οικογένειά του.

Ωστόσο άγνωστο είναι ακόμη το πότε θα δούμε το Nobody 2 στις αίθουσες.