O Eddie Murphy επιστρέφει στο Beverly Hills Cop 4 του Netflix και αυτό είναι το cast

Η νέα ταινία "Ο Μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς" έρχεται στο Netflix
30 Αυγούστου 2022 10:19
O Eddie Murphy επιστρέφει στο Beverly Hills Cop 4 του Netflix και αυτό είναι το cast

Εδώ και καιρό γνωρίζουμε ότι ο Eddie Murphy θα επιστρέψει στην 4η ταινία "Ο Μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς" υποδυόμενος ξανά τον Axel Foley από την κλασική σειρά κωμικών ταινιών των '80s. 

Τώρα μέσα από το ρεπορτάζ του Deadline μάθαμε ποιοι θα τον πλαισιώσουν, αλλά και το νέο τίτλο της ταινίας που θα είναι "Beverly Hills Cop: Axel Foley" και θα προβληθεί μέσα από το Netflix.

Στο cast λοιπόν του Beverly Hills Cop 4 θα συμμετέχουν οι Taylour Paige (Zola, The Toxic Avenger) και Joseph Gordon-Levitt (Inception, The Dark Knight, Pinocchio). Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Mark Molloy, ενώ το σενάριο ο Will Beall. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το project αρχικά ήταν στα χέρια της Paramount Pictures μέχρι τον χειμώνα του 2019 όπου και μετακόμισε στο Netflix. 

Αυτή είναι η σύνοψη της πλοκής: 

Ο Άξελ Φόλεϊ επιστρέφει για άλλη μια φορά στο Μπέβερλι Χιλς, αφού δέχεται ένα τηλεφώνημα από έναν παλιό φίλο που τον προειδοποιεί ότι η αποξενωμένη κόρη του, Τζέιν, μπορεί να βρίσκεται σε κίνδυνο. Γρήγορα αποκτά νέους εχθρούς καθώς συνεργάζεται με την Τζέιν και τον πρώην της, τον ντετέκτιβ Μπόμπι Τάπια, ο Άξελ βρίσκεται μπλεγμένος σε μια συνωμοσία που εκτείνεται ανάμεσα σε θανατηφόρα καρτέλ, μέχρι και την αστυνομία του Μπέβερλι Χιλς. 

Ακόμη είναι άγνωστο το πότε θα προβληθεί το Beverly Hills Cop: Axel Foley στο Netflix.