Πειρατές της Καραϊβικής 6: Επιστροφή από τα παλιά στους συντελεστές της νέας ταινίας

Μήπως ψήνουν μια επιστροφή Johnny Depp και το κρατάνε ακόμα κρυφό;
20 Αυγούστου 2022 08:50
Πειρατές της Καραϊβικής 6: Επιστροφή από τα παλιά στους συντελεστές της νέας ταινίας

Η νέα ταινία των Πειρατών της Καραϊβικής αναπτύσσεται ενεργά όπως μαθαίνουμε και τα νεότερα από την παραγωγή είναι ενθαρρυντικά καθώς έγινε γνωστή μια επιστροφή από το παρελθόν του franchise. 

Και όχι δεν είναι ο Jack Sparrow του Johnny Depp, που εδώ που τα λέμε ας μην το αποκλείουμε το ενδεχόμενο ύστερα από τη νίκη του στη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard και τα όσα ακούγονται ως φήμες προς το παρόν. 

Σύμφωνα με το Comicbook, ο παραγωγός των ταινιών Jerry Bruckheimer δήλωσε ότι ένας από τους αρχικούς σεναριογράφους του franchise, ο Ted Elliott, επιστρέφει για το Pirates of the Caribbean 6. Ωστόσο, δεν έδωσε καμία άλλη πληροφορία πέραν του ότι συνεχίζεται ενεργά το γράψιμο του σεναρίου από τους συντελεστές. 

"Δουλεύουμε πάνω στο σενάριο. Ένας από τους αρχικούς σεναριογράφους, ο Ted Elliott, μας βοηθάει να το γράψουμε. Έχει τρομερή αντίληψη και έλεγχο πάνω σε αυτούς τους χαρακτήρες." είπε ο Bruckheimer. Τώρα αν αυτό είναι ένα κλείσιμο του ματιού πως θα επιστρέψουν παλιοί και αγαπημένοι χαρακτήρες του franchise στο νέο Pirates of the Caribbean, είναι κάτι που μένει να φανεί. 

Με τους "Πειρατές της Καραϊβικής" ο Depp γνώρισε τεράστια επιτυχία αλλά και την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ Α' Ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στο "Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl", το οποίο αποτέλεσε την 4η πιο επιτυχημένη ταινία του 2003 πίσω από τον "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών: Η Επιστροφή του Βασιλιά" και τα "Finding Nemo" και "Matrix: Reloaded".  

Υποδύθηκε τον Jack Sparrow για τέσσερις ακόμη ταινίες τα "Dead Man's Chest"(2006), "At World's End" (2007), "On Stranger Tides" (2011) και "Dead Men Tell No Tales" (2017), συγκεντρώνοντας πάνω από $4.5 δις δολάρια συνολικά στο box office. 

Προς το παρόν όμως υπάρχουν δύο ενδεχόμενα που εξετάζει η Disney για τους Πειρατές της Καραϊβικής 6: Ένα με τη Margot Robbie ως πρωταγωνίστρια και ένα με τον Johnny Depp ξανά ως Jack Sparrow.