Κι όμως, το Prey εμπνεύστηκε από το God of War  

Την αποκάλυψη και το πώς έκανε ο Dan Trachtenberg, σκηνοθέτης της prequel ταινίας του Predator

Κι όμως, το Prey εμπνεύστηκε από το God of War

Το Prey απέδειξε πως είναι ένα άξιο prequel του Predator franchise, έχοντας λάβει θετικότατες βαθμολογίες και αποδοχή από το κοινό, βάσει του Rotten Tomatoes, ενώ την επιτυχία του απέδειξε και στα νούμερα προβολών του, ξεπερνώντας δημοφιλή προγράμματα του Hulu όπως το "The Kardashians". 

Μια πολύ ενδιαφέρουσα πτυχή του Prey αποκαλύπτει ο σκηνοθέτης του, Dan Trachtenberg, που πηγάζει από το God of War. Πράγματι, λοιπόν, η ταινία "Θήραμα" έχει εμπνευστεί από το λατρεμένο βιντεοπαιχνίδι της Sony Santa Monica για το PlayStation, καθώς πρόσθεσε ένα στοιχείο του reboot του God of War στην prequel ταινία του "Κυνηγού".

Όπως αποκαλύπτει, μιλώντας στο Bernard Smalls of Cassius Life, ο Trachtenberg ενσωμάτωσε στοιχεία όπως την επεκτεινόμενη ασπίδα του Predator και το Tomahawk -σαν άλλο Leviathan Axe, επειδή παρόμοια όπλα κραδαίνει ο Kratos στο God of War. 

"Πρόκειται για την ασπίδα του Predator και ακόμη και το Tomahawk που κατασκευάζει η Naru, επειδή το πετάει και μπορεί να το επιστρέφει στα χέρια της. Όλα αυτά έχουν αντλήσει την έμπνευσή τους από το γεγονός ότι έπαιξα το παιχνίδι. 

Τις εντυπώσεις μας για το PREY, σε σκηνοθεσία Dan Trachtenberg, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης. θα βρείτε πατώντας εδώ

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας:

Το Prey λαμβάνει χώρα στο Comanche 300 χρόνια πριν και θα πει την ιστορία μιας νεαρής γυναίκας, της Naru, μιας άγριας και εξαιρετικά ικανής πολεμίστριας. Εκείνη έχει μεγαλώσει στη σκιά μερικών από τους πιο θρυλικούς κυνηγούς που περιφέρονται στο “Great Plains”, οπότε όταν ο κίνδυνος απειλεί το camp της, ξεκινάει ένα ταξίδι για να προστατεύσει τους ανθρώπους. Το θήραμα που καταδιώκει και τελικά αντιμετωπίζει, αποδεικνύεται ότι είναι ένα εξαιρετικά εξελιγμένο εξωγήινο αρπακτικό με ένα τεχνικά προηγμένο οπλοστάσιο.

Το Prey είναι τώρα διαθέσιμο στο ελληνικό Disney Plus.

Ροη ειδησεων