Ο Ezra Miller σπάει τη σιωπή του για πρώτη φορά και μιλάει για όλα

Ζήτησε συγγνώμη ο διάσημος ηθοποιός και αναζητάει θεραπεία
16 Αυγούστου 2022 11:45
Ο Ezra Miller σπάει τη σιωπή του για πρώτη φορά και μιλάει για όλα

Ο Ezra Miller πρωταγωνιστής της επερχόμενης ταινίας The Flash μίλησε για πρώτη φορά στο Variety για τη συμπεριφορά του και μεταξύ άλλων ζήτησε συγγνώμη για όλα όσα έχουν συμβεί. Μάλιστα, λέει ότι αναζητάει ήδη θεραπεία για «σύνθετα προβλήματα ψυχικής υγείας».

Σε μία δήλωση που στάλθηκε στο Variety από εκπρόσωπό του, ο Miller έσπασε τη σιωπή του σχετικά με την ανησυχητική συμπεριφορά που έχει δείξει τους τελευταίους μήνες, η οποία τον οδήγησε σε μία σειρά από νομικά προβλήματα και καταγγελίες, μεταξύ άλλων για επίθεση και κλοπή. Επιπροσθέτως, ζήτησε συγγνώμη για όλες τις πράξεις του.

Έχοντας περάσει πρόσφατα μία περίοδο έντονης κρίσης, καταλαβαίνω τώρα ότι υποφέρω από πολύπλοκα προβλήματα ψυχικής υγείας και έχω ξεκινήσει θεραπεία. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους που ανησυχούν και στεναχωρήθηκαν με την συμπεριφορά μου. Έχω δεσμευτεί να κάνω την απαραίτητη δουλειά που χρειάζεται, έτσι ώστε να επιστρέψω σε ένα υγιές, ασφαλές και παραγωγικό στάδιο στη ζωή μου.

Ο Ezra Miller υποδύθηκε για πρώτη φορά τον Barry Allen στην ταινία Justice League, ενώ η συμπεριφορά του εκτός οθόνης έχει ανησυχήσει φίλους και συνεργάτες του, καθώς και την ίδια την Warner Bros. που ετοιμάζει την standalone ταινία του “The Flash”.

Πρόσφατα σάς ενημερώσαμε με σχετική είδηση για όλα αυτά που ζητάει η Warner από τον Ezra Miller, με το χειρότερο σενάριο να είναι και η ακύρωση της ταινίας. Τελευταία είχαν κυκλοφορήσει φήμες πως το The Flash θα είναι η τελευταία εμφάνιση του Miller στο ρόλο του Barry Allen, ενώ είχε ακουστεί πως στο τραπέζι βρισκόταν η επιλογή του να αντικατασταθεί με CGI.

Πριν λίγες εβδομάδες ο 29χρονος αστέρας κατηγορήθηκε για διάρρηξη σε βαθμό κακουργήματος, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, αποτελώντας μια σειρά παράξενων συμβάντων που συνεχίζουν το σερί της αδικαιολόγητης και παραβατικής συμπεριφοράς του.

Στο The Flash σε σκηνοθεσία Andy Muschietti πρωταγωνιστούν επίσης οι: Michael Keaton ως Bruce Wayne, Sasha Calle ως Supergirl, Kiersey Clemons ως Iris West, Maribel Verdú ως Nora Allen, και ο Ron Livingston, που αντικαθιστά τον Billy Crudup στο ρόλο του πατέρα του Barry στο DCEU.