Batgirl: Νέα ματιά στους Michael Keaton και Leslie Grace παρά την ακύρωση της ταινίας

Χάρη στους σκηνοθέτες Adil El Arbi και Bilall Fallah
06 Αυγούστου 2022 13:05
Batgirl: Νέα ματιά στους Michael Keaton και Leslie Grace παρά την ακύρωση της ταινίας

Μετά την ακύρωση του Batgirl, οι σκηνοθέτες της ταινίας Adil El Arbi και Bilall Fallah έχουν δεχτεί την υποστήριξη γνωστών συναδέλφων και συντελεστών του Χόλιγουντ. Τώρα όμως που η DC Films και η Warner Bros. Discovery ακύρωσαν την ταινία, φαίνεται να θέλουν να ξεπεράσουν το σοκ, με σχετικές για την Batgirl αναρτήσεις. 

Συγκεκριμένα ο El Arbi μέσα από το Instagram και τα Stories του, δημοσίευσε μια φωτογραφία που απεικονίζει μια νέα επίσημη ματιά στον Michael Keaton ως Batman και την Leslie Grace ως Batgirl. Μάλιστα ο ίδιος φαίνεται να εμπλέκεται μάλλον στη σκηνή γιατί φοράει κάποιο κοστούμι, δίνοντας έτσι μια γεύση από το πώς θα ήταν η πρώτη συνάντηση των προστατών της Gotham City. 

Δείτε τη φωτογραφία του Batgirl: 

Σε αυτή την ταινία εκτός από την Batgirl θα βλέπαμε ξανά τον Michael Keaton ως Batman, καθώς και τους Brendan Fraser (The Mummy Trilogy) ως τον μεγάλο κακό του φιλμ, ονόματι Firefly, ενώ ο J.K. Simmons θα ήταν ο Commissioner Gordon και πατέρας της Barbara. Tο σενάριο της ταινίας είχε γράψει η Christina Hodson (Birds of Prey) σε σκηνοθεσία του διδύμου Adil El Arbi και Bilall Fallah (Bad Boys for Life).

Είναι πλέον γνωστό ότι εξαιτίας της ακύρωσης, το Batgirl δεν θα δει ποτέ το φως της ημέρας -κι ας κόστισε πάνω από $90 εκατομμύρια, καθώς απαγορεύεται να βγάλει κέρδος η Warner Bros. Discovery ύστερα από την απόφαση να την απορροφήσει για να γλιτώσει φόρους.