Batgirl εναντίον DC - Η σταρ της ταινίας καταρρίπτει τα όσα ειπώθηκαν για την ποιότητά της

«Η ταινία που είδα εγώ ήταν απίστευτη»
13 Φεβρουαρίου 2023 21:36
Batgirl εναντίον DC - Η σταρ της ταινίας καταρρίπτει τα όσα ειπώθηκαν για την ποιότητά της

Η Leslie Grace έδωσε μια συνέντευξη στο Variety και μεταξύ άλλων είπε ότι το Batgirl, στο οποίο και πρωταγωνιστούσε, πριν ακυρωθεί, ήταν εκπληκτικό. Τουλάχιστον, το πρώτο “cut” που είχε δει.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, πρόσφατα, ένας από τους CEO των DC Studios, ο Peter Safran είχε δηλώσει επίσημα, ότι το Batgirl δεν ήταν τόσο καλό για να κυκλοφορήσει και θα μπορούσε να «βλάψει» όσους συμμετείχαν στο project, αν τελικά είχε προχωρήσει. Ωστόσο, φαίνεται ότι η Grace έχει άλλη άποψη πάνω σε αυτό το θέμα.

Είχα την ευκαιρία να δω την ταινία μέχρι κάποιο σημείο γιατί δεν ήταν έτοιμη όταν την τεστάραμε. Υπήρχαν πολλές σκηνές που δεν ήταν μέσα στο “cut” που είδα εγώ. Βρισκόταν στις αρχές του μοντάζ η ταινία και πολλά πράγματα δεν υπήρχαν εξαιτίας όλων όσων συνέβαιναν στην Warner Bros.

Αλλά η ταινία που είδα, οι σκηνές που ήταν εκεί, ήταν απίστευτη. Υπήρχαν σίγουρα πολλές δυνατότητες για μια καλή ταινία κατά τη δική μου άποψη.

Η ηθοποιός συναντήθηκε και με τους CEO της Warner Bros. τους Pam Abdy και Mike De Luca, οι οποίοι της είπαν ότι κάποια πράγματα δεν μπορούσαν να περάσουν από τα χέρια τους.

Η Grace είπε επίσης ότι δεν έχει ξανά μιλήσει με τον James Gunn ή τον Peter Safran από τότε που ακυρώθηκε η ταινία. Ωστόσο, κρατάει ένα μικρό καλάθι μιας και είχαν συζητήσει για το πώς θα μπορούσε να επιστρέψει κάποια στιγμή η Batgirl, μιας και θα το ήθελαν πολύ οι fans.

Σίγουρα είχαμε κάποιες συζητήσεις για το μέλλον της Batgirl και πώς θα μπορούσε να αναβιώσει. Νομίζω ότι και οι fans θέλουν να το δουν αυτό. Θα δούμε πως θα πάει αυτό, δεν μπορώ να πω με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο κάτι σε αυτό το σημείο που είμαστε. Δεν μπορώ να μιλήσω για το μέλλον της Batgirl. Δεν μπορώ να εγγυηθώ κάτι.

Το Batgirl ακυρώθηκε τον περασμένο Αύγουστο.

Tags: