“Παραλίγο να πεθάνω” – Ηθοποιός του Batgirl μηνύει την Warner Bros.

Η Cristina Stanovici μιλάει για τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε
01 Οκτωβρίου 2023 12:24
“Παραλίγο να πεθάνω” – Ηθοποιός του Batgirl μηνύει την Warner Bros.

Πάει καιρός από τότε που έγινε γνωστό ότι το Batgirl της Warner Bros. Discovery και της DC ακυρώθηκε. Τώρα, το project ήρθε και πάλι στα φώτα της δημοσιότητας, αλλά για έναν άλλο λόγο, αφού ηθοποιός που βρισκόταν στα γυρίσματα της ταινίας μηνύει την εταιρία παραγωγής λέγοντας ότι παραλίγο να πεθάνει.

Το ρεπορτάζ έχει το The Sun, στο οποίο μίλησε η 35χρονη Cristina Stanovici λέγοντας ότι θα ήταν πιο εύκολο αν είχε πεθάνει, καθώς πέρασε από πάρα πολλές δυσκολίες όταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Batgirl έζησε τον απόλυτο εφιάλτη με μία μοτοσικλέτα.

Η Cristina Stanovici χτυπήθηκε από μία μοτοσικλέτα στη δεξιά πλευρά της και έμεινε αβοήθητη για σχεδόν μία ώρα πριν μεταφερθεί τελικά στο νοσοκομείο. Η περιπέτεια της υγείας της κράτησε για 17 μήνες όπως αναφέρει η ίδια.

Διαβάστε παρακάτω τις δηλώσεις της:

Το να ακούς τον αναισθησιολόγο να λέει «σταυρώναμε τα δάχτυλά μας για σένα» πραγματικά είναι ανατριχιαστικό. Ο χειρουργός μου είπε ότι ήταν μια από τις χειρότερες περιπτώσεις που έχει δει στα οκτώ χρόνια του στο νοσοκομείο. Είχαν μια μοτοσυκλέτα με κάμερες από πάνω που τραβούσε τη σκηνή. Η μηχανή με χτύπησε στη δεξιά πλευρά μου και πέταξα στον αέρα. Άρχισα να ουρλιάζω για να με ακούσει το προσωπικό, καθώς θυμόμουν ότι υπήρχε ένα ασθενοφόρο σε αυτό το χώρο τις προηγούμενες ημέρες.

Έμεινα εκεί για σχεδόν μια ώρα ενώ με έλεγχαν. Δεν είχα χάσει τις αισθήσεις μου. Θα μείνει στο μυαλό μου για πάντα. Έσπασα πολλά κόκαλα. Το μηριαίο οστό μου, είχα κατάγματα στη λεκάνη, σπασμένο αντίχειρα, και πολλά άλλα. Έκαναν τη χειρουργική επέμβαση στο μηριαίο οστό μετά από περίπου 10 ώρες. Κράτησε πάνω από πέντε ώρες, έκανα πέντε μεταγγίσεις αίματος και κόντεψα να πεθάνω.

Έχω σίδερο από το μηριαίο οστό που πηγαίνει από το ισχίο στο γόνατο. Πέρασα τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου μόνη μου. Ακόμα και μετά από 17 μήνες, το πόδι μου εξακολουθεί να πονάει και είναι αδύναμο.

Φωτογραφίες με τα τράυματα της Cristina Stanovici μπορείτε να τις δείτε εδώ.

Προς το παρόν, η Warner Bros. Discovery δεν έχει απαντήσει σε όλα τα παραπάνω, ενώ παράλληλα δεν έγινε γνωστό το ποσό της αποζημίωσης που ζητάει η Stanovici.