Κυκλοφόρησαν νέες εικόνες από την ακυρωμένη ταινία της Batgirl

“Η ταινία που είδα εγώ ήταν απίστευτη” είχε δηλώσει παλιότερα η σταρ της ταινίας
20 Ιουνίου 2023 13:41
Κυκλοφόρησαν νέες εικόνες από την ακυρωμένη ταινία της Batgirl

Πάει καιρός από τότε που έγινε γνωστό ότι το Batgirl της Warner Bros. Discovery και της DC ακυρώθηκε. Η Leslie Grace ήταν να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, η οποία είχε δηλώσει παλιότερα ότι η ταινία που είχε παρακολουθήσει ήταν απίστευτη, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί, ότι κακώς ακυρώθηκε.

Ο λόγος που είχε ακυρωθεί, σύμφωνα με τον έναν από τους δύο νέους CEO των DC Studios, Peter Safran, ήταν επειδή θα μπορούσε να “βλάψει” όσους συμμετείχαν στο project επειδή τελικά δεν ήταν τόσο καλή για να κυκλοφορήσει στις αίθουσες. Παρόλο που είχαν κυκλοφορήσει κάποια πλάνα στη δημοσιότητα, τώρα ήρθαν δύο νέες εικόνες από τα γυρίσματα.

Αυτές οι δύο εικόνες επικεντρώνονται στον Batman του Michael Keaton, ο οποίος θα επέστρεφε για να υποδυθεί και πάλι τον Bruce Wayne, καθώς και την Grace που φοράει τη στολή της Batgirl. Επίσης, παίρνουμε και μια μικρή ματιά για το πώς θα έδειχνε η εμβληματική πόλη Gotham.

Δείτε τις νέες εικόνες παρακάτω:

Τελικά ο Keaton έβαλε τη στολή του Batman ξανά και εμφανίστηκε στο The Flash, το οποίο παίζει τώρα στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Το Batgirl ακυρώθηκε από την DC τον Αύγουστο του 2022.

Tags: