Ο Kevin Feige της Marvel στηρίζει τους σκηνοθέτες του Batgirl ύστερα από την ακύρωση της ταινίας

Μηνύματα στήριξης και από τους Edgar Wright και James Gunn
05 Αυγούστου 2022 18:35
Ο Kevin Feige της Marvel στηρίζει τους σκηνοθέτες του Batgirl ύστερα από την ακύρωση της ταινίας

Η ακύρωση της ταινίας "Batgirl" από την Warner Bros. Pictures έφερε ένα κύμα συμπαράστασης στους συντελεστές της ταινίας για αυτή την ξαφνική απόφαση, καθώς ακούγεται ότι η παραγωγή το έμαθε αφότου κυκλοφόρησε η είδηση στα μέσα ενημέρωσης. 

Οι σκηνοθέτες της ταινίας, Adil El Arbi και Bilall Fallah δήλωσαν σοκαρισμένοι από την εξέλιξη στο Instagram τους, ενώ και η πρωταγωνίστρια του φιλμ, Leslie Grace, έσπασε τη σιωπή της για το γεγονός. Ένας από τα σημαντικότερα πρόσωπα που έσπευσαν να στηρίξουν τους σκηνοθέτες της "Batgirl" είναι ο πρόεδρος της Marvel Studios και ιθύνων νους του MCU, Kevin Feige, ο οποίος έστειλε ένα mail συμπαράστασης στο σκηνοθετικό δίδυμο, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη σειρά Ms. Marvel του Disney+. 

Μέσα από τα Stories του στο Instagram, ο Adil El Arbi δε δίστασε να δημοσιεύσει το mail συμπαράστασης του Feige, το οποίο αναφέρει: 

Φίλοι μου, ήθελα να έρθω σε επαφή μαζί σας και να σαπω ότι σας σκεφτόμαστε όλοι και τους δυο. Τόσο για τα πανέμορφα νέα του γάμου (συγχαρητήρια!) και τα δυσάρεστα νέα της ακύρωσης του Batgirl. Είμαι πολύ περήφανος για όλη την απίθανη δουλειά που κάνετε και ειδικά για το Ms. Marvel! Ανυπομονώ να δω τι επιφυλάσσει το μέλλον για εσάς. Ελπίζω να σας δω σύντομα. 

Ο Arbi πάλι μέσα από τα Stories του ευχαρίστησε τους πάντες για την στήριξη που λαμβάνουν και ειδικά "στους σκηνοθέτες Edgar Wright και James Gunn, των οποίων τα καλά σας λόγια και η εμπειρία σημαίνουν πολλά για εμάς και μας βοηθούν να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη περίοδο." 

Σε αυτή την ταινία εκτός από την Batgirl θα βλέπαμε ξανά τον Michael Keaton ως Batman, καθώς και τους Brendan Fraser (The Mummy Trilogy) ως τον μεγάλο κακό του φιλμ, ονόματι Firefly, ενώ ο J.K. Simmons θα ήταν ο Commissioner Gordon και πατέρας της Barbara. Tο σενάριο της ταινίας είχε γράψει η Christina Hodson (Birds of Prey) σε σκηνοθεσία του διδύμου Adil El Arbi και Bilall Fallah (Bad Boys for Life).