ΦΗΜΗ: Υπάρχει περίπτωση να κοπεί και η ταινία Supergirl της Warner Bros.

Μετά το Batgirl
04 Αυγούστου 2022 22:15
ΦΗΜΗ: Υπάρχει περίπτωση να κοπεί και η ταινία Supergirl της Warner Bros.

Πριν από λίγες ώρες σάς ενημερώσαμε με σχετική είδηση ότι η Warner Bros. πήρε την απόφαση να ακυρώσει το Batgirl του HBO Max, για το οποίο κιόλας είχε ξοδέψει περίπου $90 εκατομμύρια. Τώρα, σύμφωνα με το Rolling Stone και η ταινία “Supergirl” φαίνεται πως βρίσκεται σε κίνδυνο να κοπεί, μετά τις τελευταίες εξελίξεις του Warner Bros. Discovery.

Το Rolling Stone, λοιπόν, αναφέρει ότι η σόλο ταινία Supergirl με πρωταγωνίστρια την Sasha Calle πιθανότατα έχει ακυρωθεί ή πρόκειται να ακυρωθεί. Αν και δεν έχει γίνει καμία επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση του project, με όλα τα νέα που κυκλοφόρησαν για τα σχέδια της Warner Bros. Discovery από τον CEO, David Zaslav, το μέλλον του Supergirl δεν φαίνεται λαμπρό.

Αυτό το φιλμ έχει (ή είχε) δρομολογηθεί να κυκλοφορήσει το 2023 και το μόνο που έχετε να κάνετε αυτή τη στιγμή, είναι να περιμένετε κάποια επίσημη ανακοίνωση από την Warner Bros. Discovery.

Batgirl: Η Leslie Grace σπάει τη σιωπή της και μιλάει για την ακύρωση του φιλμ (ΦΩΤΟ) 

Όσον αφορά την ακύρωση του Batgirl, η Warner Bros. Discovery αναφέρθηκε πως φταίει η γενικότερη εσωτερική στρατηγική αλλαγή στην ηγεσία της εταιρίας, ενώ άλλα δημοσιεύματα λένε πως με την ακύρωση θα γλιτώσει φόρους, εφόσον τηρήσει να μη προβληθεί ποτέ και να μη βγάλει κάποιο κέρδος από αυτή.

Ωστόσο, αξίζει να αναφερθεί πως το στούντιο δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι ακόμη, οπότε καλύτερα να λάβετε τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη.