Batgirl: Η Leslie Grace σπάει τη σιωπή της και μιλάει για την ακύρωση του φιλμ (ΦΩΤΟ)

“Batgirl for Life!”
04 Αυγούστου 2022 17:11
Batgirl: Η Leslie Grace σπάει τη σιωπή της και μιλάει για την ακύρωση του φιλμ (ΦΩΤΟ)

Πριν από λίγες ώρες σάς ενημερώσαμε με σχετική είδηση ότι η Warner Bros. πήρε την απόφαση να ακυρώσει την ταινία “Batgirl”, η οποία προοριζόταν για το HBO Max.

Στην επίσημη δήλωσή της, η Warner Bros. Discovery αναφέρθηκε πως φταίει η γενικότερη εσωτερική στρατηγική αλλαγή στην ηγεσία της εταιρίας, ενώ άλλα δημοσιεύματα λένε πως με την ακύρωση θα γλιτώσει φόρους, εφόσον τηρήσει να μη προβληθεί ποτέ και να μη βγάλει κάποιο κέρδος από αυτή.

Η Leslie Grace η οποία ήταν η πρωταγωνίστρια της ταινίας έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για πρώτη φορά μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram. Εκείνη, είπε τα καλύτερα για όλο το επιτελείο του φιλμ, ενώ ευχαρίστησε και τους fans.

Μετά τις πρόσφατες ειδήσεις για την ταινία μας “Batgirl”, θέλω να πω ότι είμαι περήφανη για την αγάπη, τη σκληρή δουλειά, την πρόθεση όλου του απίστευτου cast και του ακούραστου συνεργείου μας εδώ και 7 μήνες στη Σκωτία. Νιώθω ευλογημένη που δούλεψα ανάμεσα σε αυτούς τους σπουδαίους ανθρώπους και δημιούργησα σχέσεις που θα κρατήσουν μια ζωή.

Σε κάθε θαυμαστή του Batgirl θέλω να πω ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την αγάπη και την πίστη, που μου επέτρεψε να πάρω την κάπα και να γίνω, όπως λέει η Babs “η δική μου καταραμένη ηρωίδα”.

“Batgirl for Life!”

Οι σκηνοθέτες της ταινίας μίλησαν για όλα αυτά και μπορείτε να διαβάσετε τις δηλώσεις τους πατώντας εδώ.

Σε αυτή την ταινία εκτός από την Batgirl θα βλέπαμε ξανά τον Michael Keaton ως Batman, καθώς και τους Brendan Fraser (The Mummy Trilogy) ως τον μεγάλο κακό του φιλμ, ονόματι Firefly, ενώ ο J.K. Simmons θα ήταν ο Commissioner Gordon και πατέρας της Barbara. Tο σενάριο της ταινίας έχει γράψει η Christina Hodson (Birds of Prey) σε σκηνοθεσία του διδύμου Adil El Arbi και Bilall Fallah (Bad Boys for Life).