Ο Predator τα βάζει με όλους στο νέο βίντεο του “Prey” (BINTEO)  

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες στο Disney Plus

Ο Predator τα βάζει με όλους στο νέο βίντεο του “Prey” (BINTEO)

To Prey της 20th Century Studios πρόκειται να φτάσει στο Disney Plus σε λίγες ημέρες και τώρα έχουμε ένα ακόμη βίντεο από την ταινία. Ωστόσο, δεν πρόκειται για κάποιο trailer, αλλά για ένα Featurette, στο οποίο ο Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane) επισημαίνει ότι «είναι μια ιστορία του Δαβίδ και του Γολιάθ».

Στο βίντεο έρχεται και συμπληρώνει και η Amber Midthunder ότι η νέα βερσιόν του Predator είναι «πολύ ωμή και ταυτόχρονα ισχυρή». Τοποθετημένο πολλά χρόνια πριν από τα γεγονότα των άλλων ταινιών του franchise, το Prey καταγράφει την πρώτη φορά που ένας Predator κυνήγησε στη Γη, παρουσιάζοντας ένα ολοκαίνουργιο θηρίο που αναφέρεται ως "Feral Predator".

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας:

Το Prey λαμβάνει χώρα στο Comanche 300 χρόνια πριν και θα πει την ιστορία μιας νεαρής γυναίκας, της Naru, μιας άγριας και εξαιρετικά ικανής πολεμίστριας. Εκείνη έχει μεγαλώσει στη σκιά μερικών από τους πιο θρυλικούς κυνηγούς που περιφέρονται στο “Great Plains”, οπότε όταν ο κίνδυνος απειλεί το camp της, ξεκινάει ένα ταξίδι για να προστατεύσει τους ανθρώπους. Το θήραμα που καταδιώκει και τελικά αντιμετωπίζει, αποδεικνύεται ότι είναι ένα εξαιρετικά εξελιγμένο εξωγήινο αρπακτικό με ένα τεχνικά προηγμένο οπλοστάσιο.

Αυτή η εικόνα μάς δείχνει καλύτερα πως θα είναι ο “Predator” στην ταινία Prey

Tο σενάριο έγραψε ο Patrick Aison (Jack Ryan, Treadstone) και σύμφωνα με την Disney, η Naru είναι μια χαρακτήρας που θέλει να «αποδείξει την αξία της ως πολεμίστρια, όταν έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον πιο επικίνδυνο κυνηγό όλων των εποχών. Το franchise του Predator ξεκίνησε το 1987 σημειώνοντας τεράστια επιτυχία, με πρωταγωνιστή τον θρυλικό Arnold Schwarzenegger.

Επίσης πρόκειται για την πρώτη ταινία που θα γίνει διαθέσιμη σε streaming υπηρεσία μεταγλωττισμένη και υποτιτλισμένη στη γλώσσα των Comanche. Η παραγωγή άλλωστε θέλοντας να αποδώσει το casting των ιθαγενών όσο πιο πιστά γινόταν, επέλεξε να προσλάβει κατά κύριο λόγο ηθοποιούς με καταγωγή από την φυλή των Comanche.

Το Prey θα κάνει πρεμιέρα στο Hulu και το ελληνικό Disney+ στις 5 Αυγούστου. Παρακολουθήστε το νέο βίντεο παρακάτω.