Τα γυρίσματα του Godzilla vs Kong 2 ξεκίνησαν στην Αυστραλία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε βίντεο από το 7News που ήταν στα backstage
30 Ιουλίου 2022 15:51
Τα γυρίσματα του Godzilla vs Kong 2 ξεκίνησαν στην Αυστραλία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η παραγωγή του Godzilla Vs. Kong 2 ξεκίνησε αυτές τις μέρες στην Αυστραλία και πλέον έχουμε το πρώτο βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε από το κανάλι 7NEWS του Brisbane. Σε αυτό βλέπουμε μερικά πλάνα από το σετ της παραγωγής που έχει στηθεί σε μία παραλία, όπου δεκάδες άνθρωποι τρέχουν πανικόβλητοι, υποτίθεται για να σωθούν από "κάτι".

Τα γυρίσματα αυτά λαμβάνουν χώρα στο Gold Coast στο Queensland, όπου η παραλία έχει αλλαχτεί ελαφρώς για να θυμίζει στο Rio. Φαίνεται ότι σε αυτό το πλάνο, είτε ο θρυλικός Godzilla, είτε ο Kong ή κάποιο άλλο τέρας προσπαθεί να βγει από τη θάλασσα, εξού και οι άνθρωποι που τρέχουν για να σωθούν. Μάλιστα, ένας άνθρωπος της παραγωγής τους δίνει διάφορες οδηγίες, να φωνάζουν ή να κοιτάζουν ψηλά.

Η παραγωγή της ταινίας αναμένεται να αποφέρει στην περιοχή $58,6 εκατομμύρια δολάρια, καθώς και να ανοίξει 505 θέσεις εργασίας. Η πλοκή φυσικά και δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως θα συνεχίσει τα γεγονότα του προηγούμενου κεφαλαίου.

Ο Adam Wingard θα επιστρέψει κανονικά στη σκηνοθετική καρέκλα και ο Dan Stevens θα βρίσκεται στο cast, χωρίς να γνωρίζουμε ποιον θα υποδυθεί.

Προς το παρόν, το Godzilla Vs. Kong 2 έχει δρομολογηθεί για να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 15 Μαρτίου 2024.