Αυτή η εικόνα μάς δείχνει καλύτερα πως θα είναι ο “Predator” στην ταινία Prey

Η ταινία θα καταφθάσει πολύ σύντομα στο Disney Plus
27 Ιουλίου 2022 14:54
Αυτή η εικόνα μάς δείχνει καλύτερα πως θα είναι ο “Predator” στην ταινία Prey

To Prey της 20th Century Studios πρόκειται να φτάσει στο Disney Plus σε λίγες ημέρες και τώρα έχουμε μία νέα φωτογραφία από την ταινία, η οποία μας δείχνει λίγο καλύτερα πως θα μοιάζει ο Predator.

Συγκεκριμένα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Predator στο Twitter κυκλοφόρησε μία νέα αφίσα με την πρωταγωνίστρια της ταινίας να είναι έτοιμη για μάχη με τον «κυνηγό». Το φιλμ δείχνει πανέτοιμο να φτάσει στις streaming υπηρεσίες Hulu και Disney Plus και πλέον έχουμε ένα καλύτερο πλάνο από τον ίδιο τον Predator, τον κακό του φιλμ.

Δείτε τη νέα εικόνα παρακάτω:

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας:

Το Prey λαμβάνει χώρα στο Comanche 300 χρόνια πριν και θα πει την ιστορία μιας νεαρής γυναίκας, της Naru, μιας άγριας και εξαιρετικά ικανής πολεμίστριας. Εκείνη έχει μεγαλώσει στη σκιά μερικών από τους πιο θρυλικούς κυνηγούς που περιφέρονται στο “Great Plains”, οπότε όταν ο κίνδυνος απειλεί το camp της, ξεκινάει ένα ταξίδι για να προστατεύσει τους ανθρώπους. Το θήραμα που καταδιώκει και τελικά αντιμετωπίζει, αποδεικνύεται ότι είναι ένα εξαιρετικά εξελιγμένο εξωγήινο αρπακτικό με ένα τεχνικά προηγμένο οπλοστάσιο.

Τη σκηνοθεσία του Prey έχει αναλάβει ο Dan Trachtenberg γνωστός από το “10 Cloverfield Lane”, ενώ το σενάριο έγραψε ο Patrick Aison (Jack Ryan, Treadstone). Σύμφωνα με την Disney, η Naru είναι μια χαρακτήρας που θέλει να «αποδείξει την αξία της ως πολεμίστρια, όταν έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον πιο επικίνδυνο κυνηγό όλων των εποχών. Το franchise του Predator ξεκίνησε το 1987 σημειώνοντας τεράστια επιτυχία, με πρωταγωνιστή τον θρυλικό Arnold Schwarzenegger.

Επίσης πρόκειται για την πρώτη ταινία που θα γίνει διαθέσιμη σε streaming υπηρεσία μεταγλωττισμένη και υποτιτλισμένη στη γλώσσα των Comanche. Η παραγωγή άλλωστε θέλοντας να αποδώσει το casting των ιθαγενών όσο πιο πιστά γινόταν, επέλεξε να προσλάβει κατά κύριο λόγο ηθοποιούς με καταγωγή από την φυλή των Comanche.

Το Prey θα κάνει πρεμιέρα στο Hulu και το ελληνικό Disney+ στις 5 Αυγούστου.