Kid Moxie: Η Ελληνίδα συνθέτρια έγραψε τη μουσική για το νέο intro της Orion Pictures (ΒΙΝΤΕΟ)

Η νέα εποχή της γνωστής εταιρίας παραγωγής έχει ελληνική υπογραφή
21 Ιουλίου 2022 00:37
Kid Moxie: Η Ελληνίδα συνθέτρια έγραψε τη μουσική για το νέο intro της Orion Pictures (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Orion Pictures είναι μια ιστορική εταιρία παραγωγής του Χόλιγουντ που ιδρύθηκε το 1978 και έχει χαρίσει πληθώρα οσκαρικών ταινιών όπως τα "Amadeus" (1984), "Platoon" (1986), Dances with Wolves (1990 και "Η Σιωπή των Αμνών" μεταξύ άλλων. Πολλοί πασίγνωστοι και πολυβραβευμένοι σκηνοθέτες συνεργάστηκαν με την Orion Pictures, όπως οι James Cameron, Jonathan Demme, Oliver Stone και Woody Allen. 

Τώρα όμως βρίσκεται υπό την ιδιοκτησία της MGM (Metro Goldwyn Mayer) και σήμερα αποκάλυψε τη νέα της εταιρική ταυτότητα, μαζί με το καινούργιο intro που θα παίζει πριν από κάθε ταινία της, τόσο στις αίθουσες όσο και τις streaming υπηρεσίες. 

Το νέο intro αυτό όμως φέρει την υπογραφή της "δικιάς μας" Kid Moxie. Η Έλενα Χαρμπίλα, όπως είναι κατά κόσμον γνωστή, έγραψε τη μουσική του νέου intro της Orion Pictures, βάζοντας έτσι μια ελληνική πινελιά στη νέα εποχή του στούντιο. Δείτε το παρακάτω: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kid Moxie (@kid.moxie)

Η Kid Moxie έκανε το "μπαμ" με την συμμετοχή της στο soundtrack του δημοφιλούς παιχνιδιού "Cyberpunk 2077" της CD Projekt Red, το οποίο μετράει πάνω από 18 εκατ. πωλήσεις. Επίσης, το κομμάτι "All I Want" συμπεριλήφθηκε στο tracklist του Forza Horizon 5. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kid Moxie (@kid.moxie)

Τον Ιούνιο κυκλοφόρησε το νεότερό της album με τίτλο "Better Than Eletric", το οποίο είναι βουτηγμένο στο χαρακτηριστικό cinematic pop και neon noir ύφος της μουσικής της. 

Πατώντας εδώ μπορείτε να τσεκάρετε τη κουβέντα που είχαμε με την Kid Moxie περί Cyberpunk, Keanu Reeves, τα βιντεοπαιχνίδια και τον... David Lynch.