Martin Lawrence για Κακά Παιδιά 4: "Το χαστούκι του Will Smith δεν τα σκότωσε"

Ο συμπρωταγωνιστής του Will Smith στις ταινίες Bad Boys μιλά για την επόμενη ταινία
13 Ιουλίου 2022 23:51
Martin Lawrence για Κακά Παιδιά 4: "Το χαστούκι του Will Smith δεν τα σκότωσε"

Το περιστατικό με το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock σημάδεψε αρνητικά τα Oscars 2022 και την καριέρα του Smith, ο οποίος για τα επόμενα 10 χρόνια θα βρίσκεται εκτός της Ακαδημίας. 

Έκτοτε αρκετές παραγωγές του φαίνεται να ακυρώθηκαν ή να καθυστερούν, μέχρι τουλάχιστον να καταλαγιάσει το όλο θέμα, όπως το Emancipation της Apple. Για τα διάσημα "Κακά Παιδιά" όμως είχε ακουστεί ότι η Sony παγώνει επ'αόριστον την παραγωγή του Bad Boys 4

Ωστόσο, ο συμπρωταγωνιστής του Will Smith στις ταινίες και έταιρο "Κακό Παιδί", Martin Lawrence, μίλησε για το μέλλον του franchise σε μια νέα του συνέντευξη στο Ebony Magazine. 

Δήλωσε πως ένα χαστούκι δεν μπορεί να σκοτώσει απλά τα Κακά Παιδιά και πως "Θα κάνουν τουλάχιστον μια ακόμη ταινία", αφήνοντας να εννοηθεί πως το μέλλον του franchise θα συνεχιστεί πέραν του Bad Boys 4. 

Εάν τα λεγόμενα όμως του Lawrence στέκουν ή κάτι παραπάνω ξέρει για το τι κινείται στα παρασκήνια της Sony Pictures, μένει να φανεί. 

Η 4η ταινία Bad Boys είχε ανακοινωθεί πως βρίσκεται στα σκαριά από τον Ιανουάριο του 2020, όταν και το Bad Boys For Life είχε πάρει φόρα τότε στο box office. Εν τέλει έφερε πάνω από $426 εκατ. στα ταμεία του με budget κοντά στα $90 εκατομμύρια.