Η Apple καθυστερεί την ταινία που ετοίμαζε με τον Will Smith λόγω του χαστουκιού στα Oscars

Πρόκειται για μια από τις μεγάλες κινηματογραφικές κυκλοφορίες της
07 Μαΐου 2022 09:51
Η Apple καθυστερεί την ταινία που ετοίμαζε με τον Will Smith λόγω του χαστουκιού στα Oscars

Σαν ντόμινο πέφτουν ή καθυστερούν τα projects με τα οποία σχετίζεται ο Will Smith στον απόηχο του χαστουκιού που έριξε στον Chris Rock κατά τη διάρκεια των Oscars 2022.

Τώρα σύμφωνα με ένα νέο ρεπορτάζ του Variety, η Apple καθυστερεί το "Emancipation" την επερχόμενη ταινία με πρωταγωνιστή τον Will Smith, η οποία προοριζόταν ως μια από τις μεγάλες κινηματογραφικές κυκλοφορίες της αλλά και για την υπηρεσία του Apple TV+

Παρά το ότι η ταινία δεν είχε αποκτήσει ημερομηνία κυκλοφορίας, ακουγόταν έντονα πως θα κυκλοφορήσει μέσα στο χειμώνα, ενώ η ειρωνεία είναι πως την προόριζε για την κούρσα των βραβείων Όσκαρ. Πλέον κάτι τέτοιο φαντάζει απίθανο και λέγεται ότι το Emancipation θα κυκλοφορήσει εντός του 2023. 

Σε σκηνοθεσία του Antoine Fuqua (Training Day), ο Smith υποδύεται τον Peter έναν σκλάβο που αποδρά από την Λουϊζιάνα γλιτώνοντας κυριολεκτικά το θάνατο από μαστίγωμα. Ο Peter ξεφεύγει και από τους σκληροτράχηλους κυνηγούς που τον αναζητούν, την ώρα που κατευθύνεται προς τον βορρά και κατατάσσεται στον Στρατό της Ένωσης. Βασίζεται στην αληθινή ιστορία του σκλάβου ονόματι Gordon ο οποίος δραπέτευσε και φωτογραφίες του κυκλοφόρησαν σε όλον τον κόσμο το 1863.