Tom Hanks για νέο Buzz Lightyear: "Δεν καταλαβαίνω καν" την απόφαση να βάλουν τον Chris Evans

O ηθοποιός που υποδύθηκε τον Woody στα Toy Story μιλάει για τον ρόλο του φίλου του, Tim Allen
12 Ιουλίου 2022 16:43
Tom Hanks για νέο Buzz Lightyear: "Δεν καταλαβαίνω καν" την απόφαση να βάλουν τον Chris Evans

Η απόφαση να γίνει recasting ο εμβληματικός ρόλος του Buzz Lightyear για τη νέα ταινία της Pixar και της Disney, με τίτλο "Lightyear" δεν έκατσε καλά σε πολλούς fans, αλλά και στους ηθοποιούς.

Για τις ανάγκες αυτού του 'reboot' του χαρακτήρα που αποτελεί την μετενσάρκωση του "πραγματικού χαρακτήρα" που ενέπνευσε το ομώνυμο παιχνίδι στο σύμπαν των Toy Story, επιστρατεύθηκε ο Chris Evans των Captain America ταινιών για τη φωνή του, αντί του Tim Allen

Ο Tom Hanks, μαζί με τον Tim Allen, σφράγισαν τους ρόλους των Woody και Buzz στις Toy Story ταινίες εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες. Τώρα ο τρεις φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έσπασε τη σιωπή του και εξέφρασε την γνώμη του στο Deadline, για την απόφαση να τοποθετήσει η Disney τον Chris Evans ως "νέο" Buzz Lightyear. 

Κοίτα να δεις! Ήθελα πραγματικά να κονταροχτυπηθώ με τον Tim Allen και δεν τον άφησαν να το κάνει. Δεν το καταλαβαίνω καν. 

Ο Allen είχε εκφράσει και αυτός την άποψή του για το ότι δεν τον επέλεξαν για το "Lightyear", με τα λόγια του να βγάζουν μια αμφιβολία ως προς την ταινία. Είχε δηλώσει στο Extra ότι η νέα ταινία έχει μια "πανέμορφη ιστορία, απλώς δεν φαίνεται να συνδέεται καθόλου με το παιχνίδι. Μακάρι να υπήρχε μια καλύτερη σύνδεση." Τόνισε μάλιστα ότι "δεν υπάρχει Buzz χωρίς τον Woody του Hanks". 

Από την πλευρά του ο Chris Evans είχε μιλήσει διπλωματικά για την απόφαση να διαδεχθεί τον Tim Allen στο ρόλο του Buzz:

Εάν το έλεγα αυτό στον μικρότερο εαυτό μου θα τσιμπιόταν. Ο Tim Allen είναι ο Buzz Lightyear. Αυτό που έκανε σε εκείνες τις ταινίες είναι λατρεμένο καθολικά και εμβληματικό και θα ήταν αφελές το να μην ενσωματώσω κάποιες από τις αποφάσεις του στον ρόλο. 

Τις εντυπώσεις μας για το "Lightyear" που επιμελήθηκε ο Γιώργος Πρίτσκας, θα βρείτε πατώντας εδώ