Ορδές νέων πηγαίνουν να δουν το "Minions 2" με κοστούμια προκαλώντας χάος (ΒΙΝΤΕΟ)

Το trend του TikTok ονόματι #GentleMinions γιγαντώνει την ταινία αλλά προκαλεί και προβλήματα στις αίθουσες
05 Ιουλίου 2022 15:44
Ορδές νέων πηγαίνουν να δουν το "Minions 2" με κοστούμια προκαλώντας χάος (ΒΙΝΤΕΟ)

Χιλιάδες έφηβοι και νέοι πηγαίνουν να παρακολουθήσουν το Minions: Rise of Gru ντυμένοι με κοστούμια και θα αναρωτιέστε εύλογα "γιατί;". Πρόκειται για ένα νέο trend που ξεκίνησε από το TikTok -αναμφίβολα το αγαπημένο social media app της Gen Ζ, το οποίο λέγεται #GentleMinions όπου καλεί τους πάντες που θα πάνε να δουν το sequel των Minions στο σινεμά να φορέσουν επίσημη ενδυμασία. 

Το trend έγινε τόσο viral στο άψε-σβήσε που το αναγνώρισε μέχρι και η Universal Pictures, που διανέμει την ταινία, μέσα από tweet στον επίσημο λογαριασμό της λέγοντας: 

Προς όλους όσους πηγαίνουν να δουν το minions με κοστούμι: Σας βλέπουμε και σας αγαπάμε. 

Για του λόγου το αληθές δείτε μερικά TikToks που κάνουν το γύρω του Twitter όσο το θέμα είναι ακόμη viral. Θα δείτε ακόμη και νέους να κάθονται μάλιστα στην στάση που ο Gru συνηθίζει να κάνει ενώνοντας τα δάχτυλα των χεριών του. 

Ο λογαριασμός της δημοφιλούς σειράς "Suits" τρόλαρε επίσης το viral trend: 

@minions Bobspeed you gentleminions. 🤵 #Minions #TheRiseOfGru only in theaters now. #gentleminions #gentlemen #riseofgru #mintok ♬ Powerful songs like action movie music - Tansa

Στην εποχή των παράξενων trends του TikTok και μιας γενιάς εφήβων που ίσως να υπερβαίνει τα όριά της δημιουργούνται και προβλήματα στους κινηματογράφους. Ρεπορτάζ από τη Μ. Βρετανία αναφέρει πως μερικές τοπικές αίθουσες απαγόρευσαν στον κόσμο να πηγαίνει να βλέπει με κοστούμι την ταινία Minions: The Rise of Gru, αναρτώντας μάλιστα και ειδικές προειδοποιήσεις στις εισόδους. 

Και αυτό διότι η νέα αυτή viral φρενίτιδα εμπεριέχει και ανάρμοστη συμπεριφορά εντός των αιθουσών, καθώς υπήρξαν αναφορές πως μιμούνται την ώρα της προβολής τα Minions, φωνάζοντας, ζητωκραυγάζοντας, χειροκροτώντας και γενικότερα προκαλώντας φασαρία όπως τα κίτρινα σκανδαλιάρικα πλάσματα, κάτι που καταντάει ενοχλητικό για το υπόλοιπο κοινό. 

Ένας ιδιοκτήτης σινεμά στο Worchester της Αγγλίας αναγκάστηκε να κάνει επιστροφές εισιτηρίων αξίας 1.300 λιρών εξαιτίας της φασαρίας που προκαλούσε μια παρέα εφήβων στο σινεμά που έκανε το Gentle Minions trend. Όπως λέει χαρακτηριστικά: 

Ήταν μια παρέα 8 παιδιών. Όταν εμείς βλέπουμε παιδιά να έρχονται ντυμένα για μια ταινία τους δίνουμε μια προειδοποίηση. Τους λέμε ότι εάν υπάρξει έστω και ένα παράπονο, οτιδήποτε κι αν είναι αυτό, θα τους διώξουμε από την αίθουσα. Είναι κάτι που εφαρμόζουν οι κινηματογράφοι και γνωρίζω συναδέλφους στο Cheltenham που αντιμετώπισαν παρόμοια προβλήματα. 

Σε έναν άλλο κινηματογράφο που ανήκει σε γνωστή αλυσίδα ανήρτησαν ότι θα απαγορεύουν την είσοδο σε όλους όσους θα παρακολουθήσουν την ταινία, ντυμένοι με κοστούμια, ούτως ώστε να μην προκληθεί παρόμοια φασαρία εντός της αίθουσας, αναφέρει η Independent. 

Δείτε μερικά viral βίντεο: 

@carsonpaskill #gentleminions #riseofgru @minions ♬ Rich Minion - Yeat

 

 

Στο εν λόγω φιλμ δανείζουν τις φωνές τους οι: Steve Carell ως Gru, Taraji P. Henson ως Belle Bottom, Alan Arkin ως Wild Knuckles, Lucy Lawless ως Nunchuk, Michelle Yeoh ως Master Chow, Jean-Claude Van Damme ως Jean Clawed, Russell Brand ως Dr. Nefario, Julie Andrews ως Marlena Gru, Dolph Lundgren ως Svengeance, Danny Trejo ως Stronghold, RZA και Pierre Coffin ως τη φωνή των Minions.

Το Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου θα κάνει πρεμιέρα τον Αύγουστο στους ελληνικούς κινηματογράφους, ενώ ήδη προβάλλεται στους κινηματογράφους ανά τον κόσμο.