NOPE: Τί παίζει τελικά με τη νέα ταινία του Jordan Peele; (ΒΙΝΤΕΟ)

Το νέο βίντεο featurette μάς δίνει μια καλύτερη ματιά
27 Ιουνίου 2022 11:55
NOPE: Τί παίζει τελικά με τη νέα ταινία του Jordan Peele; (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Universal Pictures ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγάλη πρεμιέρα του “NOPE”, τη νέα ταινία του Jordan Peele και έτσι, έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμη βίντεο από την ταινία. Ο διάσημος σκηνοθέτης των “Get Out” και “Us” επιστρέφει στη σκηνοθετική καρέκλα, με μία από τις πιο παράξενες ταινίες που έχουμε δει τελευταία και αυτό, άλλωστε, φαίνεται και από τα trailer που έχουν κυκλοφορήσει.

To νέο “featurette” κυκλοφόρησε και μάς δείχνει τη δυναμική που θα έχει στην ταινία το δίδυμο των Daniel Kaluuya και Keke Palmer. Αυτό λέει άλλωστε και στην αρχή ο Peele, ο οποίος μεταφέρει τα εξής:

Αυτή η ταινία μιλάει για πολλά πράγματα, αλλά στον πυρήνα της έχει να κάνει με έναν αδερφό και μία αδερφή: τον OJ και την Emerald.

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει τα εξής:

Ο πρωταγωνιστής του Get Out, ο Daniel Kaluuya και η Keke Palmer είναι ιδιοκτήτες ενός ράντσου, στο οποίο αρχίζουν να αιωρούνται κάποιοι εξωγήινοι. Έτσι σχεδιάζουν να τραβήξουν το πρώτο αυθεντικό πλάνο από UFO σε όλο τον κόσμο και να κερδίσουν πολλά χρήματα. Ωστόσο, τα σχέδιά τους θα πραγματοποιηθούν μπροστά σε αυτούς τους απόκοσμους επισκέπτες;

Πλάι στον Kaluuya θα βρίσκονται και οι Steven Yeun (Minari, The Walking Dead), Michael Wincott (The Crow), Barbie Ferreira και Brandon Perea.

Το Nope αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 22 Ιουλίου 2022 στους κινηματογράφους. Παρακολουθήστε το νέο βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.