Η νέα ταινία τρόμου από τον παραγωγό των It και The Ring θα σας ανατριχιάσει

Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα τον Αύγουστο
24 Ιουνίου 2022 15:30
Η νέα ταινία τρόμου από τον παραγωγό των It και The Ring θα σας ανατριχιάσει

Μερικοί μένουν για μία νύχτα, άλλοι για μία εβδομάδα, ενώ άλλοι δεν φεύγουν καθόλου” μας λέει η 20th Century Studios, στη νέα ταινία τρόμου “Barbarian”. Η εταιρία έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer του φιλμ, το οποίο αναμένεται να στοιχειώσει τις κινηματογραφικές αίθουσες στα τέλη του Αυγούστου.

Στο Barbarian, μία νεαρή γυναίκα που ταξιδεύει στο Detroit για μία συνέντευξη για δουλειά, κλείνει ένα σπίτι για να μείνει. Όμως, όταν φτάνει σε αυτό το σπίτι μέσα στη νύχτα, ανακαλύπτει ότι έχει γίνει διπλή κράτηση, με αποτέλεσμα ένας περίεργος άντρας να μένει σε αυτό το σπίτι ήδη. Παρόλο που στην αρχή διστάζει, τελικά αυτή η γυναίκα αποφασίζει να περάσει εκεί το βράδυ, αλλά λίγη ώρα μετά θα ανακαλύψει ότι υπάρχουν πολλά παράξενα πράγματα που συμβαίνουν.

Πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι εξής ηθοποιοί: Georgina Campbell, Bill Skarsgård, Justin Long, Matthew Patrick Davis, Richard Brake, Kurt Braunohler και Jaymes Butler. Αξίζει να αναφερθεί πως τη σκηνοθεσία και το σενάριο έχει αναλάβει ο Zach Cregger, ενώ είναι μία παραγωγή πολλών γνωστών ονομάτων, όπως ο Roy Lee των The Ring, It και The Grudge. Επίσης στην παραγωγή βρίσκονται και οι Arnon Milchan, Raphael Margules, J.D. Lifshitz, Yariv Milchan, Michael Schaefer, Natalie Lehmann, Danny Chan, Alex Lebovici και Bill Skarsgård.

Το Barbarian θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Αυγούστου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.