Δείτε τώρα τη νέα σκηνή του Doctor Strange 2 που δεν είδε κανείς στο σινεμά

Μία κομμένη σκηνή που θα τη δείτε σε Disney Plus και 4K Ultra HD
21 Ιουνίου 2022 07:51
Δείτε τώρα τη νέα σκηνή του Doctor Strange 2 που δεν είδε κανείς στο σινεμά

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness μπορεί να ολοκλήρωσε τον κύκλο του στο σινεμά, αλλά το φιλμ του Sam Raimi με τον Benedict Cumberbatch και την Elizabeth Olsen, πρόκειται να φτάσει στο Disney Plus και σε Blu-ray σύντομα. Συγκεκριμένα, η ταινία θα γίνει διαθέσιμη αύριο στη συνδρομητική υπηρεσία της Disney (και στην Ελλάδα), ενώ τον Ιούλιο αναμένεται να καταφθάσει και σε διάφορες εκδόσεις 4K Ultra HD, Blu-ray και DVD, με περισσότερο περιεχόμενο και κομμένες σκηνές.

Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μία ολοκαίνουργια κομμένη σκηνή, που δεν είδαμε στο σινεμά και μπορείτε να την παρακολουθήσετε παρακάτω, γιατί μόλις κυκλοφόρησε στο YouTube! Σε αυτή τη σκηνή, που δημοσίευσε το IGN, βλέπουμε τον Dr. Stephen Strange να συνομιλεί με την Dr. Christine Palmer και μαζί να δίνουν συνέντευξη.

Η σύνοψη του Doctor Strange 2:

Η πύλη του Multiverse, γεμάτη μυστήριο και τρέλα, ανοίγει. Τώρα που ο Iron Man και ο Captain America έχουν φύγει μετά μια σκληρή μάχη στο Avengers Endgame, ο πρώην ιδιοφυής χειρούργος και ο ισχυρότερος μάγος όλων, ο Doctor Strange, αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο ως κεντρική φιγούρα στους Avengers. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας ένα απαγορευμένο ξόρκι, άνοιξε μια πύλη στην τρέλα και το μυστήριο που ονομάζεται Multiverse. Για να επαναφέρει τον κόσμο όπου τα πάντα έρχονται πάνω-κάτω, ο Strange ζητά τη βοήθεια από τον σύμμαχό του Wong, τον Sorcerer Supreme, και την δυνατότερη Scarlet Witch, τη Wanda. Αλλά μια τρομερή απειλή διαφαίνεται πάνω από την ανθρωπότητα και ολόκληρο το σύμπαν, που δεν μπορεί να ηττηθεί μόνο από τις δυνάμεις τους. Το πιο εκπληκτικό της υπόθεσης είναι πως η μεγαλύτερη απειλή του σύμπαντος μοιάζει ακριβώς με τον Doctor Strange...

Το cast περιλαμβάνει επίσης και τους Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor και Xochitl Gomez.

Για περισσότερες ειδήσεις σχετικά με την Marvel και το τεράστιο σύμπαν που έχει δημιουργήσει, παραμείνετε πάντα συντονισμένοι στο Unboxholics.com.