Ο Chris Hemsworth έπαθε "Tom Holland" με το πραγματικό Mjolnir σφυρί του Thor  

Το έχασε σε μια συνέντευξη χωρίς να πάρει χαμπάρι!

Ο Chris Hemsworth έπαθε "Tom Holland" με το πραγματικό Mjolnir σφυρί του Thor

Ο Chris Hemsworth ενόψει του Thor: Love & Thunder θυμήθηκε την ιστορία που έπαθε λίγο..."Tom Holland" -ο οποίος μετράει ίσως τα περισσότερα ευτράπελα από κάθε άλλον ηθοποιό του MCU- όπου ξέχασε το πραγματικό Mjolnir του σε ένα γύρισμα. 

Μιλώντας στο GQ αναφέρθηκε πως έχασε κάποια στιγμή το πραγματικό Mjolnir που είχε τσιμπήσει από το πλατό των ταινιών και μάλιστα δεν είχε πάρει καν χαμπάρι ότι το είχε χάσει, μέχρι που του το ανέφερε μια φίλη του. 

Το αυθεντικό σφυρί, στην πραγματικότητα μια φίλη μου με πήρε τηλέφωνο και μου λέει "Αυτό είναι δικό σου;" Επειδή το είχαμε χρησιμοποιήσει σε ένα ντοκιμαντέρ που γυρνούσαμε και συμμετείχε και κατέληξε στο σπίτι της και μου λέει "Το θέλεις πίσω;" Και της απαντάω: Ναι νομίζω ότι αυτό πρέπει να το πάρω πίσω. 

Η επίσημη σύνοψη του Thor: Love and Thunder έχει ως εξής: 

Η ταινία βρίσκει τον Thor σε ένα ταξίδι που όμοιό του δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά: την αναζήτηση της εσωτερικής του ηρεμίας, αλλά η απόσυρσή του διακόπτεται από έναν γαλαξιακό δολοφόνο, τον Gorr the God Butcher, ο οποίος ζητά την εξόντωση όλων των θεών. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Thor στρατεύει την King Valkyrie, τον Korg και την πρώην του, Jane Foster, η οποία -προς έκπληξη του Thor- και ανεξήγητα κραδαίνει το μαγικό του σφυρί, το Mjolnir, ως την Mighty Thor. Μαζί θα ξεκινήσουν μια οδυνηρή κοσμική περιπέτεια για να αποκαλύψουν το μυστήριο πίσω από την δίψα για εκδίκηση του God Butcher και να τον σταματήσουν πριν είναι αργά. 

Το cast περιλαμβάνει τους Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson και Jaimie Alexander να επιστρέφουν ως Thor, Jane Foster (τη νέα Mighty Thor), Valkyrie και Lady Sif αντίστοιχα. O Russell Crowe θα παίξει τον Δία, ο Christian Bale υποδύεται τον κακό "Gorr the Butcher", ενώ οι Chris Pratt, Karen GillanDave Bautista και Pom Klementieff θα υποδυθούν τους Star-Lord, Nebula, Drax και Mantis, μαζί με τους Groot (Vin Diesel) και Rocket Racoon (Bradley Cooper), στη νέα σύνθεση των Guardians of the Galaxy. Στα "easter eggs" του cast ο Matt Damon επιστρέφει ως Fake Loki, μαζί με τον Sam Neill ως Fake Odin και την Melissa McCarthy ως Fake Hela. 

Το Thor: Love and Thunder θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουλίου 2022 στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Ροη ειδησεων