Το Joker 2 θα είναι μιούζικαλ με την Lady Gaga ως Harley Quinn -εκτός απροόπτου

Μία τεράστια αλλαγή για τον Joker του Joaquin Phoenix, αν ισχύουν οι φήμες
14 Ιουνίου 2022 08:56
Το Joker 2 θα είναι μιούζικαλ με την Lady Gaga ως Harley Quinn -εκτός απροόπτου

Το Joker 2 ή αλλιώς Joker: Folie à Deux ανακοινώθηκε και επίσημα πριν από μία εβδομάδα περίπου, με τον βραβευμένο με Όσκαρ, Joaquin Phoenix να επιστρέφει στον ομώνυμο ρόλο. Παρόλο που οι πληροφορίες είναι μηδαμινές για το sequel, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν κάποιες πληροφορίες που μεταφέρει το THR, που ίσως δε θα ικανοποιήσουν τους fans της πρώτης ταινίας.

Αρχικά, η Lady Gaga φαίνεται πως βρίσκεται σε συζητήσεις με την παραγωγή για να παίξει την Harley Quinn στην ταινία, πλάι στον Joker του Phoenix. Όπως λέει το THR, οι πληροφορίες κρατούνται κάτω από άκρα μυστικότητα, αλλά φαίνεται πως η Gaga θα είναι πολύ διαφορετική από την Quinn της Margot Robbie, καθώς οι χαρακτήρες τους θα βρίσκονται σε ξεχωριστό σύμπαν.

Αυτό που κάνει εντύπωση, όμως, είναι πως το Joker 2 θα είναι κατά πάσα πιθανότητα -σύμφωνα πάντα με τις φήμες και τις πηγές του THR- ένα μιούζικαλ. Ναι, καλά διαβάσατε. Το THR δεν μετέφερε τίποτα άλλο σχετικά με αυτό, αλλά το ενδεχόμενο να ισχύει κάτι τέτοιο θα έφερνε τα πάνω κάτω, καθώς η αρχική ταινία δεν ήταν. Μάλιστα, διάφορες πηγές αναφέρουν ότι ο ρόλος του Joker δεν έχει κλείσει ακόμη, μιας και δεν έχουν πέσει μέχρι τώρα οι υπογραφές για την επιστροφή του Phoenix.

Τέλος, καλύτερα να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη, μιας και δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα.

Τα θεμέλια για το Joker 2 μπήκαν από τότε που η πρώτη ταινία σάρωσε στο box office με πάνω από $1 δις εισπράξεις, ενώ και ο Joaquin Phoenix έδειξε θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει ως Arthur Fleck για μια συνέχεια, δεδομένου κιόλας πως αποτέλεσε το φιλμ που του χάρισε το πολυπόθητο Όσκαρ Α' Ανδρικού ρόλου.

Το Joker: Folie à Deux είναι μακριά από την κυκλοφορία του, αλλά για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.