Το Morbius επέστρεψε στις αίθουσες και πάτωσε ξανά παρά τα memes στα social media

Ούτε η meme κουλτούρα μπόρεσε να του δώσει δεύτερη ευκαιρία
05 Ιουνίου 2022 08:39
Το Morbius επέστρεψε στις αίθουσες και πάτωσε ξανά παρά τα memes στα social media

Όσο παράξενο κι αν ακούγεται εν έτει 2022, το ίντερνετ και συγκεκριμένα η κουλτούρα των memes έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στο Morbius. Ύστερα από μια καμπάνια που το έφερε no.1 trending θέμα παγκοσμίως στο Twitter και ακόμη τα hashtags του "καίνε" ενώ τα memes δεν έχουν σταματήσει ποτέ, η Sony Pictures αποφάσισε να το επαναφέρει σε πάνω από 1.000 αίθουσες στις ΗΠΑ για αυτό το Σαββατοκύριακο, πράγμα σπάνιο και κάτι που άλλες παραγωγές θα παρακαλούσαν να έχουν. 

Φαίνεται όμως πως η μοίρα του Michael Morbius του Jared Leto είναι να πατώνει και την Παρασκευή έφερε μόλις $85.000 στα ταμεία του, ενώ οι προβλέψεις του για όλο το Σαββατοκύριακο λένε πως θα προσθέσει περίπου $280.000 ακόμα στην box office συγκομιδή του. 

Τα αστεία, οι τρολιές και τα memes δεν ήταν αρκετά για να του δώσουν μια ακόμη ανάσα στην ήδη κακή πορεία του (167 εκατ. παγκοσμίως). 

Βέβαια, με όλα αυτά αλλά και το γεγονός ότι μέχρι και ο Leto στο Twitter του αναγνώρισε τις προσπάθειες των fans, μην παραξενευτείτε εάν δείτε κάποιο sequel να ανακοινώνεται. Μπορεί ο Leto να μην τρόλαρε κιόλας τελικά με το βίντεο του "Morbius 2: It's Morbin' Time" αν και ρεαλιστικά φαντάζει απίθανο το ενδεχόμενο.