Έγινε viral η φάρσα του "Morbius 2" χάρη στη δύναμη της meme κουλτούρας

It's not Morbin time...
29 Μαΐου 2022 18:03
Έγινε viral η φάρσα του "Morbius 2" χάρη στη δύναμη της meme κουλτούρας

Αν περιμένατε να ακούσετε ξανά τη φράση "It's Morbin time" από τον Jared Leto καλύτερα να μετριάσετε τις προσδοκίες σας. Μετά τα livestreams προβολών του Morbius και των αμέτρητων memes που κατέκλυσαν τα social media κάνοντας ξανά viral την ταινία, ένα από αυτά παραήταν καλό σαν φάρσα τουλάχιστον. 

Φαίνεται πως χιλιάδες χρήστες έπεσαν θύματα ενός meme-φάρσα που δείχνει μια υποτιθέμενη επίσημη ανακοίνωση του Morbius 2 σαν να είναι πραγματικό άρθρο από το CNN. Με μια φευγαλέα ματιά μοιάζει αληθινή μόνο που εάν κοιτάξει κανείς καλύτερα θα δει ότι το Paramount Plus δε φέρει καμία σχέση με τη Sony Pictures.

Είμαστε μακριά ακόμη από το να δώσει το "πράσινο φως" η κουλτούρα των memes και του ίντερνετ για ένα sequel μιας ταινίας που θεωρείται από όλες τις πλευρές μιας παταγώδης αποτυχία. Κι ας ετοιμάζει η Sony παράλληλα κι άλλες ταινίες για το "Sony's Spider-Man Universe" όπως το Madame Web, το Kraven The Hunter και το Venom 3

Αν και ρεαλιστικά αν δούμε πως πάτωσε στο box office με μόλις $163 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως σε εισπράξεις και έχοντας λάβει μερικές από τις χειρότερες βαθμολογίες για superhero ταινία στην ιστορία, ίσως μια κυκλοφορία σε streaming υπηρεσία για ένα υποτιθέμενο sequel να έμοιαζε σοφότερη επιλογή από πλευράς Sony Pictures.