Πρώτη κλεφτή ματιά στη live-action ταινία "Πινόκιο" με τον Tom Hanks (ΒΙΝΤΕΟ)

24 ώρες πριν κυκλοφορήσει το κανονικό πρώτο trailer της ταινίας του Robert Zemeckis
31 Μαΐου 2022 00:15
Πρώτη κλεφτή ματιά στη live-action ταινία "Πινόκιο" με τον Tom Hanks (ΒΙΝΤΕΟ)

H Disney έδωσε στη δημοσιότητα μια πρώτη κλεφτή ματιά για το Pinnochio δια χειρός Robert Zemeckis και με πρωταγωνιστή τον Tom Hanks στο ρόλο του γερό-Τζεπέτο, η οποία θα κυκλοφορήσει μέσα από το Disney+ και όχι στους κινηματογράφους. Πρόκειται για την live-action διασκευή του κλασικού φιλμ κινουμένων σχεδίων του 1940, όντας μια ακόμη ταινία που τηρεί την παράδοση της Disney να θέλει να κάνει "ζωντανά" remakes των ταινιών της. 

Αυτή η κλεφτή ματιά ήρθε μέσα από ένα teaser μερικών δευτερολέπτων μέσα από το Twitter του "One the Red Carpet", καθώς ανακοινώνει ουσιαστικά ότι το κανονικό πρώτο trailer θα καταφθάσει αύριο -λογικά την ίδια ώρα- και μέσα από την εκπομπή Good Morning America. 

Στο παρακάτω teaser θα δείτε για πρώτη φορά τον Τζεπέτο του Χανκς, αλλά και τις live-action μορφές του Jiminy Cricket και της Μπλε Νεράιδας της Cynthia Erivo. 

Δείτε το teaser του Pinocchio: 

Εκτός του Hanks συμπρωταγωνιστούν οι: Joseph Gordon-Levitt ως Jiminy Cricket, Cynthia Erivo ως Blue Fairy, Keegan-Michael Key ως "Honest John", Luke Evans ως "The Coachman" και η Lorraine Bracco ως Sofia the Seagull -μια νέα χαρακτήρας για τη καινούργια βερσιόν του φιλμ.

Βέβαια, να προσέχετε καθώς μπορεί να μπερδέψετε τον Πινόκιο της Disney με αυτόν του Netflix που έρχεται δια χειρός Guillermo Del Toro

Το Pinocchio θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά μέσω του Disney+ τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.