Ο Jeff Bridges αποκαλύπτει πως "βρέθηκε πολύ κοντά στο θάνατο"

Μιλάει για την περιπέτεια υγείας του που τον κράτησε πέντε μήνες στο νοσοκομείο
26 Μαΐου 2022 15:09
Ο Jeff Bridges αποκαλύπτει πως "βρέθηκε πολύ κοντά στο θάνατο"

Ο Jeff Bridges αποκάλυψε στο περιοδικό People ότι βρέθηκε "πολύ κοντά στο να πεθάνει" αφού προσβλήθηκε από τον COVID, ενώ έκανε χημειοθεραπεία για καρκίνο. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ανακοίνωσε τον Οκτώβριο του 2020 ότι διαγνώστηκε με λέμφωμα. Ο Bridges είπε στο περιοδικό People ότι είχε "έναν όγκο 12 επί 9 ιντσών" στο σώμα του, με τον ίδιο να αναφέρει πως «Ήταν σαν ένα παιδί στο σώμα μου. Δεν πονούσα ούτε τίποτα».

Για την καταπολέμηση του καρκίνου, ο Bridges ξεκίνησε σχεδόν αμέσως χημειοθεραπεία με έγχυση και στη συνέχεια χημειοθεραπεία από το στόμα. Η χημειοθεραπεία αποδείχθηκε επιτυχής πριν από τη διάγνωση του COVID. "Πήρα ένα κοκτέιλ που λειτούργησε και ω φίλε λειτούργησε γρήγορα .Εκείνο το πράγμα απλώς διαλύθηκε", είπε ο Bridges.

Η υγεία του Bridges επιβαρύνθηκε τον Ιανουάριο του 2021 όταν προσβλήθηκε από τον COVID, όμως και επειδή οι χημειοθεραπείες του είχαν αποδυναμώσει σοβαρά το ανοσοποιητικό του σύστημα, το σώμα του Bridges δεν είχε καμία γραμμή άμυνας κατά του κορονοϊού. 

Ο Bridges που τον γνωρίζετε από τον ρόλο του στο The Big Lebowski των αδερφών Κοέν, αποκαλύπτει επίσης ότι πέρασε 5 μήνες στο νοσοκομείο παλεύοντας τον κορωνοϊό και τον καρκίνο, φτάνοντας στο σημείο να μη μπορεί να γυρίσει στο κρεβάτι όπου ξάπλωνε: 

Δεν είχα καμία άμυνα. Αυτό το πράγμα προκαλεί η χημειοθεραπεία, σου αφαιρεί ολόκληρο το ανοσοποιητικό σύστημα. Δεν είχα κάτι για να το παλέψω. Ο καρκίνος μπροστά στον COVID ήταν ένα τίποτα. 

Βρέθηκα πολύ κοντά στο θάνατο. Οι γιατροί μου έλεγαν "Jeff πρέπει να το παλέψεις. Δεν το παλεύεις. Είχα μπει σε mode παράδοσης. 'Ήμουν έτοιμος να φύγω και χόρευα με την θνητότητά μου' 

Τώρα θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά "The Old Man" του FX/ Hulu που θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουνίου.