Bad Times at the El Royale trailer: Μόλις κάνατε κράτηση στο πιο ασυνήθιστα μυστηριώδες ξενοδοχείο

Ίντριγκα και τρόμος γίνονται ένα στο νέο φιλμ του Drew Goddard
09 Οκτωβρίου 2018 17:41
Bad Times at the El Royale trailer: Μόλις κάνατε κράτηση στο πιο ασυνήθιστα μυστηριώδες ξενοδοχείο

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επερχόμενο noir θρίλερ Bad Times at the El Royale της 20th Century Fox, την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο Drew Goddard’s (The Martian, Cabin in the Woods).

Η υπόθεση του έργου λαμβάνει χώρα την δεκαετία του 1960 στις εγκαταστάσεις του ‘El Royale’, ενός ξενοδοχείου στην λίμνη Tahoe, στα σύνορα Νεβάδα και Καλιφόρνια. Εκεί θα βρεθούν επτά άγνωστοι με μία διαχωριστική γραμμή να περνάει μέσα από το κατάλυμα όπου διαμένουν, ώστε στην μία μεριά να επιτρέπεται η κατανάλωση αλκοόλ, ενώ στην άλλη να είναι ελεύθερος να τζογάρει κανείς. Οι ένοικοι εντούτοις, παρακολουθούνται χωρίς να το ξέρουν.

Μέσα σε ένα βράδυ θα μάθουν ότι πρέπει να διορθώσουν ένα λάθος που τους βαραίνει από τα περασμένα. Μόνο μία ευκαιρία τους προσφέρεται να εξιλεωθούν και καθώς έρχονται στο φως συγκλονιστικές αλήθειες για τους ίδιους, θα φανεί τελικά τι πρεσβεύει ο καθένας τους.

Το project αποτελεί την δεύτερη δουλειά, η οποία ενώνει και πάλι επαγγελματικά τον Goddard και τον Chris Hemsworth (Avengers: Infinity War, Thor: Ragnarok), ύστερα και από το Cabin in the Woods. Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Jeff Bridges (The Big Lebowski, Kingsman: The Golden Circle), Cynthia Erivo (Widows), Dakota Johnson (Fifty Shades movies), Jon Hamm (Mad Men, Tag), Nick Offerman (Parks and Recreation), Lewis Pullman, και η Cailee Spaeny (Pacific Rim Uprising).

Το Bad Times at the El Royale καταφτάνει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 18 Οκτωβρίου 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: