Old Man: Ο Jeff Bridges παίζει έναν σκληροτράχηλο πράκτορα της CIA στη νέα του σειρά (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το πρώτο trailer του "The Old Man" που έρχεται τον Ιούνιο στα Hulu/FX
16 Μαΐου 2022 23:34
Old Man: Ο Jeff Bridges παίζει έναν σκληροτράχηλο πράκτορα της CIA στη νέα του σειρά (ΒΙΝΤΕΟ)

To FX/Hulu αποκάλυψε το πρώτο trailer του "The Old Man" της πρώτης τηλεοπτικής σειράς του Jeff Bridges, ο οποίος επιστρέφει στις οθόνες μας πιο σκληροτράχηλος και "badass" από ποτέ, υποδυόμενος έναν πρώην πράκτορα της CIA που ζητά εκδίκηση. 

Δείτε το trailer του The Old Man: 

Στην κατασκοπευτική σειρά που βασίζεται στο best seller μυθιστόρημα του Thomas Perry, o Bridges υποδύεται τον Dan Chase, έναν συνταξιοδοτημένο πράκτορα της CIA που ζει εξαφανισμένος από τα ραντάρ της υπηρεσίας εδώ και δεκαετίες. Αναγκάζεται όμως να τα ξαναβρεί με το παρελθόν του όταν ένας δολοφόνος φτάνει στο κατώφλι του με σκοπό να τον εξολοθρεύσει. 

Συμπρωταγωνιστής του Bridges είναι ο John Lithgow ως τον βοηθό διευθυντή της αντικατασκοπείας του FBI, Harold Harper και μαζί τους οι: Alia Shawkat, E.J. Bonilla, Gbenga Akinnagbe, και Amy Brenneman

Παραγωγός στη σειρά αλλά και σκηνοθέτης των δύο πρώτων επεισοδίων είναι ο Jon Watts, της "Homecoming" τριλογίας του Spider-Man με τον Tom Holland, αποτελώντας την πρώτη του εκτός MCU σκηνοθετική απόπειρα. Το σενάριο και η δημιουργία του The Old Man πηγαίνει στους Jon Steinberg και Robert Levine γνωστοί για τη σειρά "Black Sails". 

Το The Old Man θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουνίου στο FX και το Hulu με δύο επεισόδια διαθέσιμα από τα 7 συνολικά που θα αποτελείται.