Πρώτη ματιά στους Christian Bale και Russell Crowe στο Thor: Love and Thunder (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Οι πασίγνωστοι ηθοποιοί καταφθάνουν στο MCU
24 Μαΐου 2022 09:23
Πρώτη ματιά στους Christian Bale και Russell Crowe στο Thor: Love and Thunder (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Από το ξεκίνημα του Marvel Cinematic Universe το 2008 με το πρώτο Iron Man έχουμε δει συνολικά σχεδόν 30 ταινίες και πολυάριθμες σειρές, με αμέτρητα γνωστά ονόματα του Hollywood να αναλαμβάνουν ρόλους για χάρη της Marvel. Από τον θρυλικό Samuel L. Jackson μέχρι τον υποψήφιο για δύο Όσκαρ Benedict Cumberbatch, από τον Anthony Hopkins μέχρι τον Vin Diesel, από τη Natalie Portman μέχρι τη Cate Blanchett, η λίστα με τα ταλέντα του MCU είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Τώρα, όπως γνωρίζαμε εδώ και καιρό, το MCU ετοιμαζόταν να υποδεχθεί δύο ακόμη βραβευμένους με Όσκαρ ηθοποιούς, τον Christian Bale των Batman ταινιών του Christopher Nolan, του American Psycho, του The Fighter (για το οποίο κέρδισε και το Όσκαρ) και του The Big Short, καθώς και τον Russell Crowe από το Gladiator, το A Beautiful Mind και το L.A. Confidential.

Συγκεκριμένα, οι δύο ηθοποιοί θα έρθουν στο MCU για χάρη του Thor: Love and Thunder και τώρα, το πρώτο trailer της ταινίας που μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα μάς χάρισε την πρώτη ματιά στους χαρακτήρες τους. Ο Christian Bale θα έχει το ρόλο του βασικού ανταγωνιστή, αφού ανέλαβε το ρόλο του Gorr the God Butcher. Πρόκειται για έναν εκδικητικό γαλαξιακό δολοφόνο που επιδιώκει την εξαφάνιση όλων των θεών και συνεπώς στη μαύρη λίστα του περιλαμβάνεται και ο Thor. Από την άλλη, ο Russell Crowe θα παίξει τον Δία και στην πρώτη του εμφάνιση στο σύμπαν της Marvel γδύνει κατά λάθος τον Thor, κάνοντας τον τριγύρω γυναικείο πληθυσμό να λιποθυμά.

Ακολουθούν τα σχετικά στιγμιότυπα του trailer, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε πατώντας εδώ.

Ο ‘God Butcher’ Gorr του Christian Bale

 Ο Δίας του Russell Crowe 

Το Thor: Love and Thunder θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουλίου 2022 στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Το cast περιλαμβάνει τους Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson και Jaimie Alexander να επιστρέφουν ως Thor, Jane Foster (τη νέα Mighty Thor), Valkyrie και Lady Sif αντίστοιχα. O Russell Crowe θα παίξει τον Δία, ο Christian Bale υποδύεται τον κακό "Gorr the Butcher", ενώ οι Chris Pratt, Karen GillanDave Bautista και Pom Klementieff θα υποδυθούν τους Star-Lord, Nebula, Drax και Mantis, μαζί με τους Groot (Vin Diesel) και Rocket Racoon (Bradley Cooper), στη νέα σύνθεση των Guardians of the Galaxy. Στα "easter eggs" του cast ο Matt Damon επιστρέφει ως Fake Loki, μαζί με τον Sam Neill ως Fake Odin και την Melissa McCarthy ως Fake Hela. 

Τέλος, η επίσημη σύνοψη του Thor: Love and Thunder έχει ως εξής:

Η ταινία βρίσκει τον Thor σε ένα ταξίδι που όμοιό του δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά: την αναζήτηση της εσωτερικής του ηρεμίας, αλλά η απόσυρσή του διακόπτεται από έναν γαλαξιακό δολοφόνο, τον Gorr the God Butcher, ο οποίος ζητά την εξόντωση όλων των θεών. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Thor στρατεύει την King Valkyrie, τον Korg και την πρώην του, Jane Foster, η οποία -προς έκπληξη του Thor- και ανεξήγητα κραδαίνει το μαγικό του σφυρί, το Mjolnir, ως την Mighty Thor. Μαζί θα ξεκινήσουν μια οδυνηρή κοσμική περιπέτεια για να αποκαλύψουν το μυστήριο πίσω από την δίψα για εκδίκηση του God Butcher και να τον σταματήσουν πριν είναι αργά.