H Letitia Wright μιλά για το Black Panther 2: "Είναι απίστευτη τιμή για τον Chadwick Boseman" (vid)

Η σταρ του "Wakanda Forever" μίλησε και για τις δύσκολες στιγμές στο πλατό
23 Μαΐου 2022 20:02
H Letitia Wright μιλά για το Black Panther 2: "Είναι απίστευτη τιμή για τον Chadwick Boseman" (vid)

Για τη Marvel Studios είναι πού νωρίς ακόμη για να αποκαλύψει λεπτομέρειες για την επόμενη ταινία του MCU μετά το Thor: Love and Thunder, του οποίου η προώθηση θα εντείνεται αυτές τις εβδομάδες. 

Ο λόγος φυσικά για το Black Panther 2 για το οποίο ό,τι έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα προέρχεται μόνο από φήμες. Όπως το ότι στο "Black Panther: Wakanda Forever" η Letitia Wright θα λάβει το ρόλο του αδερφού της, T'Challa, τον οποίο υποδύθηκε ο Chadwick Boseman, που έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2020. Η Disney άλλωστε έχει ξεκαθαρίσει ρητά πολλές φορές ότι δε θα κάνει recast τον ρόλο του T'Challa και ούτε θα επαναφέρει με CGI τον Chadwick Boseman επί της οθόνης. 

H Wright που υποδύεται την "Shuri" στο MCU παρευρέθηκε στο Φεστιβάλ Καννών 2022 εκεί όπου η κάμερα του Variety την ρώτησε για το "Wakanda Forever" και τι μπορεί να κάνει tease. Η ίδια είπε πως: 

Θα είναι μια απίστευτη τιμή για τον Chadwick Boseman, είναι τιγκαρισμένη με συναρπαστικά πράγματα..

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης: 

Ύστερα αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές και συνθήκες που αντιμετώπισαν στα γυρίσματα: 

Απλώς δεσμευτήκαμε να δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα, ανεξάρτητά από τις συνθήκες που αντιμετωπίζαμε και αντιμετωπίσαμε πολλές περιστάσεις, πολλές δύσκολες καταστάσεις, αλλά ήμασταν εκεί μαζί σαν ομάδα και βάλαμε το είναι μας στην ταινία, οπότε είμαι ενθουσιασμένη που θα τη δείτε. 

Από τα ονόματα που επιστρέφουν σίγουρα για το cast του sequel που σκηνοθετεί και υπογράφει σεναριακά ο Ryan Coogler είναι οι: Lupita Nyong'o, Danai Gurira, Letitia Wright, Winston Duke, Martin Freeman, και Angela Bassett. 

Επίσης είναι γνωστό πως η Dominique Thorne θα κάνει το ντεμπούτο της ως "Iron Heart" στην ταινία, καθώς πρόκειται για την "διάδοχο" του Iron Man στο MCU, που θα αποκτήσει σύντομα τη δική της ομώνυμη ταινία. 

Το Black Panther: Wakanda Forever είναι προγραμματισμένο για πρεμιέρα στις 11 Νοεμβρίου του 2022.